Update, zwanger worden 2e na prikpil:-(


#1

Hi girls,

Lang geleden dat ik ben geweest maar m`n hoofd staat er niet zo naar…

Ik baal als een stekker, we zijn nu 4 maanden serieus aan het proberen voor onze 2e, zelfs de laatste 2 maanden met ovulatietesten… Wel testte ik die 2 keren positief op ovulatie en beide keren dezelfde dag als de maand ervoor… natuurlijk optimaal gebruik van gemaakt, maar er gebeurd niets! Klinkt alsof ik te snel wil, maar ik maak me natuurlijk zorgen om die stomme prikpil rotzooi! Ik heb ook 6 maanden geleden met een medicijn kuurtje de menstruatie opgewekt dus ja, ik ben bang dat de prikpil gruwelijk in de weg zit nog steeds :cry!

Heb via mijn huisarts doorverwijzing gekregen naar het zieknhuis om a.s. vrijdag een echo van mijn baarmoeder te laten maken om te kijken of alles goed is. Of niet… het kan zo zijn dat mijn eitjes niet goed rijpen en mijn baarmoederslijmvlies nog te dun is. Geen optimale omstandigheden dus om zwanger te raken, sterker nog, als je eitjes niet rijpen, helemaal geen kans op zwangerschap. Ik ken wel janke!

Maargoed, weet dus nu nog niet wat er precies aan de hand is… Heb nu bijvoorbeeld een ‘zwaar aanvoelende’ baarmoeder en dat voelt niet fijn/goed. Iemand hier ervaring mee (even tussen door)? Wat kan dit zijn?

Heb ik de maanden hiervoor ook voor ik ongesteld werd gehad, maar dan in combinatie met gevoelige borsten. Dat maakte mij ook onzeker want dit had ik vroeger nooit voor mn menstruaties. Heb dus telkens in de waan gezeten dat ik al zwanger was, dat maakt de teleurstelling nog groter! Nu heb ik geen gevoelige borsten en moet zondag ongi worden (als het goed is want dat kan ook een week later zijn, ben nog erg onregelmatig), maargoed vorige keren al 2 weken voor de menstruatie pijn aan de borsten etc… en nu niks qua borstpijn…

zucht… het zit me niet mee nu. Ben erg benieuwd wat morgen de bevindingen zijn… wat kan ik verwachten van zo`n echo, en kan ik ook vragen of ze bloed prikken? Of doen ze dat vanzelf? Heeft iemand hier misschien ervaring mee?

Had alles deze maand losgelaten, heb niet meer over mijn lijf nagedacht of over eventueel zwanger zijn, dat heeft de stress erom wel wat minder gemaakt, maar vandaag ben ik zenuwachtig voor morgen die echo

In afwachting van jullie reactie verblijf ik,

groetjes mij xx

Lilypie Third Birthday tickers


#2

niemand…??!

Lilypie Third Birthday tickers


#3

eeenzaamheid is nie leueueuek…

Lilypie Third Birthday tickers


#4

Ik wil best wat zeggen, maar zou niet weten wat

Groetjes Manderijn.


#5

ik kan ook wel wat zeggen maar ik heb er ook geen verstand van sorry

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor ,Alexander & Emily!!




“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#6

Misschien ‘sterkte aanstaande vrijdag in het ziekenhuis’ zeggen?

Toch bedankt dan voor jullie reactie iig, heb ook al wel wat ‘sterkte’ wensen gehad van de 'live’mensne om me heen hoor. Dacht misschien is er iemand die toevallig wat meer weet… mochten die er toch nog zijn, reacties nog steeds welkom!

xx

Lilypie Third Birthday tickers


#7

Hoi,
Ikzelf ook geen ervaring, een vriendin van mij wel. Heeft veel problemen gehad na het krijgen van de prikpil en ook medicijnen gehad om de menstruatie op te wekken (primolut volgens mij). Uiteindelijk zonder medische bijzonderheden zwanger geworden na 7 maanden.
Bij een echo kun je altijd vragen of ze je bloed willen controleren, weet niet of het dan vergoed wordt.
In ieder geval veel sterkte en succes vrijdag, hoop dat het alleszins meevalt.
Groetjes Nancy


#8

Sterkte dan voor jou!

Ik kan me nog een ander topic herinneren over de prikpil, was die dan ook van jou? En wat was daar ook alweer mee?

Groetjes Manderijn.


#9

heftig vrouwke! ik hoop dat er snel duidelijkheid voor je is… je hebt idd van dat spul die de hormonen weer normaliseren na een prikpil maar ja daar heb je dus bar weinig aan nu

die zwaar aanvoelende baarmoeder herken ik idd ook voordat ik ongesteld wordt. maar ik neem aan dat je baarmoeder even de tijd nodig heeft om weer als vanouds te functioneren (daarom ben ik ook fel tegen de prikpil omdat het eigenlijk niet natuurlijk is dat je zolang niet ongesteld wordt)

Ik hoop met je mee dat vrijdag alles goed gaat wijfie, misschien een keer een uitstrijkje laten maken en inwendige echo maar dat weten ze in 't ziekenhuis dan wel. sterkte…


#10

Zet 'm op vrijdag wijffie! Hopelijk ben je snel bevrucht!

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#11

Ik lees het nu pas maar veel sterkte vrijdag.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#12

Ik lees het ook nu pas. En wens je ook veel morgen en hopelijk zijn jullie binnenkort weer in blije verwachting

Groetjes Corina


#13

Hey girls,

Nou toch wel goed nieuws voor me vind ik! Vrijdag bij vrouwelijke gynaecoloog geweest in het ZH en zij heeft een inwendige echo gemaakt. Kon meekijken, en zag er allemaaal prima uit volgens arts (ik zag er niet veel op grijs en zwart, mooooi ).
Ze kon het ‘litteken’ van de eisprong zien, ik zag dàt trouwens ook duidelijk, is wel een mooi gezicht. Heb dus een eisprong en het zag er ook goed uit qua dat ik niet teveel eitjes heb opgehoopt zitten.
Ze vond mijn baarmoederslijvlies dun, maar ze zegt dat dat niet door de prikpil komt maar dat hoort bij mij. Klinkt erg verontrustend, maar gelukkig heb ik al een prachtig manneke rondlopen wat ook gewoon heeft kunnen innestelen in m`n dunne baarmoederslijmvlies, dus dat stelt me gerust . Mijn cyclus vind ze ook erg kort… misschien begint zich dat bij te stellen omdat er de laatste 2 keren 27 dagen tussen mn menstru’s zat. Oh ja en dat ik een zware baarmoeder heb en pijnlijke borsten voor de menstru is een goed teken volgens mevrouw de gynaecoloog, want dat is progesteron. Hormonaal zit het dus (ook) goed. Ze kon in dit stadium geen uitsluitsel geven of ik zwanger ben of niet.

Ik ben iig gerust gesteld, ben gewoon gezond en het zal dus echt wel een keertje lukken, ik laat het lossss zennnnnn (ahum).

Ben nog niet ongi… 17 dagen na eisprong… ik wacht gewoon af tot ik dat dan wel word zal er dan toch snel aan moeten komen.

Dank voor jullie reacties allemaal, groetjes!!

Lilypie Third Birthday tickers


#14

@manderijn; klopt had al eerder topic over prikpil geplaatst en dat toen (denk inmiddels 6 mnd geleden) mijn menstruatie met medicatie is opgewekt en dat dat meteen gelukt was.
Hoop ondanks dat ik zelf even lekker mijn ‘ei’ (<–haha toepasselijk nu zeg) kwijt kan hier, anderen er ook mee geholpen kunnen worden die misschien met hetzelfde probleem zitten. xx

Lilypie Third Birthday tickers


#15

Goed nieuws! Nu hopelijk snel klusresultaat

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#16

Ik was benieuwd hoe het was afgelopen! Inderdaad helemaal niet zo slecht als je dacht! Ik duim voor je dat je ei (hihihi) snel bevrucht is!

Groetjes Rainbow

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers


#17

Nou inderdaad dat hoop ik ook Mriek en Rainbow!!!
Misschien komt het omdat ik mijn ‘ei’ hier zo goed kwijt kan dat `ie zoek is whahaha (flauw)

xxx

Lilypie Third Birthday tickers


#18

proest

Flauw, maar wel leuk. Ik hou ervan

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#19

Wat fijn dat het er goed uitziet.

Hoop dat jullie snel zwanger zijn.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers


#20

Ik bedoel het niet rot maar wat is 4 maanden proberen?? Er zijn vrouwen die jaren bezig zijn zwanger te worden en worden het niet of moeten hel veel geduld hebben.

@zwelgje74 … ik kreeg primolut om mijn menstruatie te verzetten … juist niet op te wekken!