@Danielle: hier drie dagen uit een weekmenu. De eerste dagen zijn doordeweeks, de laatste is een weekenddag.
Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvarine en vruchtenhagel.
Tussendoor: 2 mandarijnen.
Lunch: 1x roggebrood met halvarine en 30+kaas en 1 cracker met halvajam.
Tussendoor: 250 gram magere yoghurt.
Diner: 125 gram gekookte aardappelen, 200 gram bloemkool, 1 scheplepel magere jus, 75 gram karbonade, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing.
's Avonds: 1 sinaasappel.
Ontbijt: 250 gram magere kwark.
Tussendoor: 1 plakje ontbijtkoek.
Lunch: 2 volkoren boterhammen met halvarine, 1x 30+kaas en 1x kipfilet met evt. een bakje rauwkost met yoghurtdressing.
Tussendoor: 1 kiwi.
Diner: 125 gram gebakken aardappelen gebakken in olijfolie, 200 gram spinazie (geen à la crème), vandaag geen vlees maar 1 gekookt eitjes bij de spinazie.
's Avonds: 1 peer.
Ontbijt: 2 geroosterde broodjes met halvarine, 1x gekookt eitje en 1x halvajam.
Tussendoor: 1 plak ontbijtkoek.
Lunch: 1 kop gebonden soep, 2 crackers met smeerkaas 20+.
Tussendoor: 1 peer.
Diner: 125 gram ovenfrites, 100 gram biefstuk, 1 bakje rauwkost aangemaakt met wat kaasblokjes 30+.
's Avonds: 1 beker warme chocolademelk light.
En zo verschilt elke dag van de vorige en wisselen dus ook de dingen die je mag eten. Kruidkoek/ontbijtkoek/eierkoeken, allemaal oké. En als ik een keer iets echt niet lust (zoals roggebrood) dan eet ik iets anders, maar vergelijkbaars.
Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”