Eindelijk......!


#1

Al tijden en tijden deed Erik af en toe een plasje op de wc. Soms dagen niet en dan weer een paar dagen wél, maar echt regelmaat zat er nog niet in. En nu ineens (sinds ruim een week) gaat het rap! Hij plast nu minstens een paar keer per dag op de wc en ook poepen gaat steeds beter. Hij geeft zelf aan wanneer hij aandrang heeft en kan het zelfs eventjes ophouden (gisteren na het douchen wilde hij het in de douche doen, maar dat mocht niet. Ik hem snel afgedroogd en toen naar de wc beneden, een paar minuutjes later. En toen kwam er dus een plas). Vandaag twee keer geplast en drie keer een klein drolletje Dus het stickervel op de wc-deur komt steeds sneller vol. Oh ja, hij zwaaide de drolletjes uit met de woorden: “Die gaat naar zijn mama, hè?”

Hij mag voor elk plasje en poepje een sticker plakken en bij tien stickers krijgt hij een klein cadeautje (lees: een prulletje van de Action voor 1 euro ofzo). Eerst deden die stickers als beloning hem niets, maar dat is nu wel duidelijk de drijfveer. Ach, als het maar werkt, toch? Ik hoop dat hij snel zindelijk is, dit gaat in ieder geval de goede kant op!

Groetjes,
M

<a href="http://lilypie.com/">[img]http://lb4f.lilypie.com/dHZWp2.png" width=“400” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie Fourth Birthday tickers” /></a>

Gewijzigd door - Mriek op 24 Jun 2011 19:30:51

Gewijzigd door - Mriek op 24 Jun 2011 19:31:31


#2

Wat super! Lijkt me heerlijk als je kind zindelijk word!
En ik zal dat beloningssysteem onthouden, dat zal hier voor Luka ook goed werken.

Lilypie First Birthday tickers


#3

Go Erik, Go Erik!!! Super hoor!


#4

Super hoor! Knappe Erik!

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#5

Wat knap van Erik! Echt fijn voor jullie. Gaat helemaal goedkomen als jullie straks 3 weken vakantie hebben.

Groetjes,
Sandra


Gewijzigd door - Sandra1980 op 25 Jun 2011 17:11:22


#6

Gefeliciteerd! Wat super knap van Erik en heeeeel fijn voor jullie

Groetjes Hanna, trotse mama van Sylvie


#7

@Sandra; gaat helemaal ‘gordijnen’? Haha, bedoel je ‘goedkomen’?

Thanks iedereen, het gaat nog steeds goed. Vanmorgen na het wakker worden zei hij na ongeveer een half uurtje dat hij moest plassen en gingen we als een speer naar de wc. En wéér een plas. Dus ben benieuwd of ik voor vandaag nog genoeg stickers heb, anders vanmiddag nog maar even langs de Action

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers


#8

You go erik!!! Wat goed van hem!!! Vind het echt onwijs knap!! Vooral hety ophouden ook, want dat hoor je toch niet zo vaak, ze zeggen meestal dat het een tijdje duurt voordat ze dit kunnen!!!

liefs woezel

Lilypie Third Birthday tickers


#9

wat superknap Mriek! topper Erik!!! enne nu doorzetten meid!
Hier ging het ook helemaal super tot de vakantie en zijn ziek zijn. nu zijn we weer van voor af aan aan het beginnen. Stickers helpen niet meer… maar de disco muntjes van de PLUS! supermarkt wel. we hebben al zijn muntjes “afgepakt” onder het mom van"zo nu gaan we met muntjes werken" totaal niet als straf zo pakt hij het ook niet op. hij heeft er totaal geen benul van hoe of wat haha, maar nu gaat het steeds beter weer…gelukkig! dus gaan we er samen voor goed?


#10

Goed van Erik!!

Enne… als jullie inderdaad vakantie hebben straks, dan moet dat helemaal goed komen!

Liefs, Anne


#11

@Woezel, is dat zo? Dan is het zeker knap van hem

@Inge, we gaan er samen voor. Ik zal duimen dat Rico het weer snel onder de knie heeft. Hihi, hopelijk hebben jullie genoeg muntjes!

De totaalscore van vanmorgen: vier plasjes, op eigen initiatief. Dat wordt dus echt weer even langs de Action vanmiddag, een cadeautje halen voor de volle kaart van gisteren en nieuwe stickers.

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers


#12

@Mriek, ja dat lees en hoor ik tenmisnte wel. Meestal is het zo dat tegen de tijd dat ze het voelen, ze ook al zo goed als bezig zijn met plassen of poepen, en dat het dus een tijdje duurt voordat ze leren dit op te houden. Ik vind het dus heel erg knap!!!

liefs woezel

Lilypie Third Birthday tickers


#13

Oké, thanks voor de info. Bij Erik is het idd zo dat hij de aandrang voelt en dat we dan rustig naar de wc kunnen, z’n broek, boxer en luier uit kunnen doen en dan op de wc kunnen zetten. Dus al een stapje verder dan, misschien?

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers


#14

Vind het helemaal top van meneertje Erik… zal Jurian dan ook zijn goede voorbeeld eens gaan volgen

Hier nl nog helemaal niet aan de orde … ben nog steeds met de medicatie van de ontlasting bezig …



#15

Haha Mriek dat staat er idd wel heel raar, heb het maar even gewijzigd. Ik lees soms wel eens op ikkeben via mijn i phone. Maar dan lees ik alleen en reageer bijna niet. Deze keer dus wel en het irritante is dat die er vaak andere woorden van maakt. Meestal zie ik het wel, maar dit keer had ik het niet gezien.

Nog even een tip, want ik kocht in het begin ook stickers bij de Action. Maar je blijft velletjes kopen. Ik heb nu stickerboekjes van de Hema. Erg leuk en je doet er heel lang mee. Je hebt een boekje met allemaal auto’s erin een boekje met smileys etc. Zijn maar 1 eur!

Groetjes,
Sandra



#16

Goedzo Erik!!! Ga zo door

Hier gaat het ook weer helemaal goed, zie topic bij peuters 1-4


#17

@mini-boy: vervelend hoor, voor Jurian. En voor jullie, dat zijn toch wel zorgen denk ik. Ik hoop dat hij snel normaal kan poepen, want dit is wel heel sneu.

@Sandra, ik snap het En bedankt voor de tip, zal eens bij de hema gaan kijken!

@Suzsje, top zeg. Ga het meteen lezen.

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers


#18

Toppie Erik!!

Mriek gebruik je geen potje??

Liefs Michelle

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers


#19

He stoere Erik, wat goed van je!!!
Moest wel een beetje lachen om hoe je je drolletjes uitzwaait…
Ga maar flink zo door en zorg maar dat je heel veel stickertjes bij elkaar krijgt!

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#20

@Michelle: nee. We hadden wel een potje, maar dat zette 'ie op z’n hoofd. Werd dus als speelgoed gebruikt. Hij vindt zichzelf natuurlijk al een heel grote jongen en hij moet echt wel op de gewone wc hoor, anders is het niet stoer

@Carolien: ik moest ook erg lachen. Komt denk ik omdat we spinnen (als ze in huis zijn) naar buiten brengen onder het mom: “Nu gaat 'ie weer naar z’n mama.”

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers