Yes!


#1

jaja, ook ik mag me hier melden! Ik ben inmiddels 10 weken zwanger en heb al een echo gehad waaruit bleek dat alles prima is.
Dus Sje: voeg me maar bij in het meldtopic rond 21 april
Ik voel me in de ochtend goed, maar na de middag wordt het helaas minder. Mijn bloeddruk is veel te laag, waarschijnlijk heeft dat er mee te maken.
Hopelijk nog een week of 2 en dan alleen maar genieten!

Groetjes!

groetjes
Ineke

Lilypie Second Birthday tickers


#2

Gefeliciteerd!! Welkom bij de babyboom.

Ik heb ook een te lage bloeddruk, kan me wel voorstellen hoe je je voelt, BAHH!!
Hoop dat je je snel beter voelt.

Groetjes,

Shirley, de gelukkige mama van Eliza (L).–



#3

Oh wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd!
Ik zet je in de meldplichtigenlijst!

Groetekes, Sje


#4

dank jullie wel! We zijn er ook super blij mee! Vooral omdat we heel lang hebben moeten wachten op “groen licht” uit het ziekenhuis en we vorige keer een jaar hebben moeten wachten voor we zwanger waren. Nu dus veel sneller dus helemaal happy.
@ Shirley: vervelend he! Ik was laatst in het ziekenhuis en toen voelde ik me niet lekker, bleek mijn bloeddruk 85/56, veel te laag dus. Ik hoop ook echt dat t snel beter gaat! Heb jij er veel last van?

groetjes
Ineke

Lilypie Second Birthday tickers


#5

van harte gefeliciteerd, Ineke!! Geniet ze ondanks de misselijkheid komt meestal vanzelf goed. Let inderdaad wel een beetje op je lage bloeddruk, maar beter te laag dan te hoog!

xx Ghis

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#6

Van harte gefeliciteerd! Superleuk nieuws! En inderdaad, wat een hoop zwangeren opeens weer! Hopelijk word je bloeddruk snel beter en kunnen jullie lekker genieten!

Groetjes


#7

dank jullie wel!
@Ghis: dat klopt ja, beter te laag dan te hoog, das gevaarlijker! Maar ik moet eerlijk bekennen dat dit ook niet echt prettig is. En niet veel aan te doen als ik mijn ha moet geloven, behalve me wat gedeisd houden indien mogelijk

groetjes
Ineke

Lilypie Second Birthday tickers


#8

Gefeliciteerd!!!
Af en toe eens een boullionnetje of wat zoute dropjes om je bloeddruk toch een beetje op te peppen? Niet overdrijven natuurlijk
Hoop dat je ondanks de klachten van je lage bloeddruk toch kan genieten van de zwangerschap!

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

pregnancy calendar


#9

Heel vervelend inderdaad. Het posititeve is dat dit niet schadelijk is voor de baby maar het zo prettig zijn als je jezelf ook goed voelt.

Heb er nooit last van gehad, wel een hoge bloeddruk dus had het ook helemaal niet verwacht. mijn bloeddruk was 85/45. Ik had ook ijzer te kort heb je daar geen last van?

Groetjes,

Shirley, de gelukkige mama van Eliza (L).–



#10

Wat leuk dat je zwanger bent.

Gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap!

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#11

Top. Welkom hoor!. Van Harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Heel fijn dat de echo goed is. Geeft een extra bevestiging hé. Liefs annelies


#12

wat leuk al die lieve reacties!! Echt super!

@Happylife: ja ik vond het echt fijn om het hartje te zien kloppen, een hele geruststelling. Op de een of andere manier was ik wat ongerust, bleek niet nodig gelukkig. Wat een wonder weer he om te zien!

@Shirley: zo das een hele lage onderdruk ja! Ijzertekort heb ik niet, maar omdat ik de ziekte van Crohn heb moet ik sowieso wat supplementen nemen en ijzer zit daarbij. Nu zijn die supplementen ook aangepast op de zwangerschap dus hopelijk neemt mijn lichaam alles ook voldoende op zodat ik daar geen last van heb.

groetjes
Ineke

Lilypie Second Birthday tickers


#13

Gefeliciteerd! Geweldig al dat babynieuws. We zitten niet stil bij ikkeben

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#14

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Hopelijk gaat alles goed.


#15

Ey Gefeliciteerd, Fijne zwangerschap!

Groet,


#16

Je hebt het bericht ondertussen alweer een poosje geleden gepost, maar ook van mij van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Groetjes KaatjeK