Wij een aanrijding hebben gehad met de auto


#1

Nou, het bericht zegt het al, Seth en ik hebben gister een aanrijding gehad met de auto… Gelukkig zijn we er zelf goed vanaf gekomen. Seth heeft alleen een dikke blauwe wang en ik heb een gekneust borstbeen (foto’s in het ziekenhuis toonden aan dat het niet gebroken is), een zere knie, neus en nek.
De auto daarentegen zou weleens total loss kunnen zijn…

Het is echt zo bizar!
Ik reed gister en van het een op het andere moment zat ik tegen mijn voorganger aan… en ik weet er niets meer van, ik ben het stukje volledig kwijt. Het ging met een behoorlijke snelheid, ongeveer 50 km/uur. We zijn gelukkig goed verzekerd voor onze auto, die we 4 weken geleden aangeschaft hebben…

Seth heeft vannacht gelukkig goed geslapen, en ik ook. Ik ben benieuwd hoe hij het verder gaat verwerken. Hij praat er gelukkig wel over en vanmiddag gaan we er een tekening van maken. Hij was gister erg stil en ik weet niet precies wat er in dat koppie omgaat. Wel speelt hij op andere momenten ook gewoon lekker.
We zijn in ieder geval echt enorm geschrokken en ik kan er nog steeds niet goed bij waarom dot gebeurd is… Ik moest het dus even kwijt.
Liefs, Anne


#2

Tjoh joh wat naar, wat zou je geschrokken zijn.
Hoe is het met de voorganger, ook niks ernstigs?
Dan gaat 50km erg hard he… spreek ik helaas uit eigen ervaringen…

Heel veel sterkte!!!

Groet, Cora


#3

ik kan uit ervaring vertellen dat ook 20km/uur hard kan aankomen…ik heb ertoen een week lang nekpijn van gehad en gigantische hoofdpijn…

maar hoe gaat het verder met jou en Seth?
En met de voorganger?

Liefs, Melanie



#4

Wat is dat ontzettend schrikken he! Ik heb het ook een keer gehad ( met minder harde snelheid), maar de klap is zo naar.
Goed dat Seth er over praat en dat jullie er een tekening van maken. Ik denk dat kinderen nog niet zover nadenken over wat had er allemaal kunnen gebeuren zoals wij dat kunnen. En als de omgeving ook het niet te erg maakt ze er wellicht snel overheen zijn.
Heeft Seth daarna alweer in een auto gezeten? En hoe vond hij dat?

Ben je trouwens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht?

Sterkte!

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#5

Dat is inderdaad schrikken zeg! Gelukkig zijn jullie er relatief goed van afgekomen! Sterkte!

Groetjes Rainbow

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers


#6

Het lijkt erop dat diegene die voor ons reed (en degene daarvoor) er niets aan over heeft gehouden. Ik ga straks even langs de man om het schadeformulier nog in te vullen.,
We zijn inderdaad met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan. Dat was niet ver, want we stonden al bijna op de afrit richting het ziekenhuis. Seth vond het wel cool om die ambulance van binnen te zien. Vanaf het ziekenhuis zijn we met de auto naar huis gegaan (mijn vriend kwam ons halen met de auto van mijn ouders), dit ging goed. Seth viel meteen in slaap in de auto.

Vandaag op school was Seth wat stil, maar het lijkt wel goed met hem te gaan. Zelf zie ik nog wel steeds fragmenten terug, maar dat zal vanzelf wel minder worden denk ik. Ik heb in ieder geval een afspraak bij de KNO arts om mijn neus te laten controleren, aangezien ik net 5 weken geleden geopereerd was eraan en hij nu weer dik is.
Pff… het is wat allemaal…

@coramora: Hoe was het daarna met jou en de auto?

Liefs, Anne


#7

woow das schrikken joh!
Sterkte met opknappen!!

Lilypie Second Birthday tickers


#8

uuhm ja ik heb er heel lang last van gehad. Ik stond stil en er reed iemand met 60 km vol op me in. Het was een kettingbotsing. Ik heb een heel poos last gehad vna mijn nek. En soms in de auto heb ik er nog last van inderdaad net als jij telkens herbeleef je het. Maar het wordt minder het is net in wat voor een situatie je zit op de weg.
Mijn auto was totall los, gelukkig zat ik zonder kids in de auto Godzijdank…
Tjee je had net een andere auto, heeft hij het overleefd? Hoe is het met je borstbeen last van of valt het mee?
Sterkte he denk om je zelf, en ga zo snel mogelijk autorijden!

Groetjes,


#9

Jee Anne, dat is schrikken! Lijkt me een enge gewaarwording dat je een stukje “kwijt” bent en niet meer weet hoe het gebeurd is. Gelukkig hebben jullie er lichamelijk niets heel ergs aan overgehouden, al is het natuurlijk wel heel vervelend wat je hebt.

Pffff…heel veel sterkte. Ik hoop dat jij en Seth er niet lang last van zullen hebben (geestelijk, bedoel ik).

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#10

Jee wat schrikken zeg. Sterkte en beterschap!

Liefs Michelle


#11

Daarom ben ik geen held met auto rijden. Lees gerust dat ik bangerik ben

Voor jou en Seth heel wat. Gelukkig goed afgelopen. Maar nasleep ook niet altihd even fijn… Sterkte!!

Psst jullie geen vakantie nu?


#12

He getsie, schrikken zeg!
Sterkte, hoop dat jullie er beide snel geen last meer van hebben!

Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt


#13

@coramora: Met mijn borstbeen gaat het wel aardig. Je went aan de pijn zullen we maar zeggen Verder ben ik er inderdaad wel bang voor dat ik misschien in paniek zal raken in de auto, maar daar gaan we maar een niet van uit.
Van de auto heb ik nog niets gehoord, maar de gehele motorkap zit in elkaar.

@Mriek: Nou, dat is ook het rare, ik weet het gewoon echt niet… Ik kan een paar scenario’s invullen, maar ik heb gewoon geen idee…
Bij Seth lijkt het mee te vallen, hij heeft het er nog wel een paar keer over gehad vandaag en vanmiddag gingen we in de bus en toen vroeg hij zich wel af of hij niet zou botsen, maar hij durfde er wel gewoon met gemak in. Ik hoop dat hij ook nog bij mij in de auto durft te zitten! Vanvond vroeg ik aan hem of hij er nog aan had gedacht en hij zei van niet, hij zei dat hij aan leuke dingen ging denken, bijvoorbeeld aan morgen of aan de vakantie

@miniboy: Ik was ook al geen held in de auto, misschien had dat een reden…? Maar het is toch wel knap lastig als je geen auto rijdt. Seth heeft volgende week vakantie van de PSZ, dus nog 1 ochtendje donderdag.

Bedankt voor alle lieve reactie’s! Ik merk dat het inderdaad wel een gek verwerkingsproces is. Vanochtend rook ik de geur ineens weer die vrijkwam in de auto, zo gek!

Liefs, Anne


#14

Sterkte!! Niet leuk dit soort dingen.

M.


#15

Ik zou het er met Seth denk ik niet vaak meer over hebben, als het gewoon goed met hem gaat. Hij kan natuurlijk ook nog niet doordenken over wat er had kunnen gebeuren (zoals jij). Voor hetzelfde geld speelde je alsof je een botsauto was, voor zover hij kan nagaan

Was je heel moe, ofzo? Of erg in gedachten? Ik merk dat bij mezelf wel eens, als ik op de snelweg in een langzaam rijdende file sta. Je hoeft maar een halve seconde niet op te letten of ineens staat alles stil en knal je er bovenop.

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#16

Jeetje wat een schrik. Ben blij dat jullie er relatief goed vanaf zijn gekomen, maar kan me heel goed voorstellen dat de schrik er goed in zit. Lijkt me wel heftig om zelf niet te weten wat er nu precies gebeurd is. Heb je daarna zelf nog wel auto gereden? Want het zou zonde zijn als je hierdoor niet meer de weg op durft. Wel fijn dat Seth het zoals het er nu naar uitziet goed oppakt en idd goed dat jullie er zoveel mogelijk met hem over praten. Zodat hij als hij daar behoefde aan heeft ook zijn verhaal kan doen.

Sterkte!

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#17

Nou, het klop wel dat ik erg moe/duf was. Ik merkte al dat ik me goed moest focussen, dus of het daar mee te maken kan hebben, zou kunnen.
Als Seth er niet meer over begint, dan laat ik het er ook gewoon bij, dan zal het wel goed komen met die jongen

Zelf heb ik nog niet gereden, wel alweer in de auto gezeten. Als ik weer een stukje ga rijden, wat ik wel van plan ben, wil ik dat het liefst in een beetje een vertrouwde auto doen. Dus misschien komende week.

Vandaag ben ik bij de KNO arts geweest en gelukkig is mijn neus nog gewoon recht en goed. De auto is het helaas slechter mee afgelopen, die is total loss verklaard door de garage. de verzekeringsmaatschappij moet nog expertise uitvoeren, maar dat zal niet echt anders zijn verwacht ik.

Liefs, Anne


#18

Gelukkig is je neus oké. En die auto kan wel vervangen toch? Zijn jullie goed verzekerd?

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#19

Lees het nu.
Das wel schrikken geweest!
Ondanks een kapotte auto en jij wat “onhandigheden” ben je er nog goed vanaf gekomen…had heel anders kunnen uitpakken!

Wel zelf terug gaan auto rijden hoor…ik lees dat je al bangig bent dus wacht niet TE lang dan durf je straks zeker niet meer.

Ik zou zelf ook luchtig tegen Seth erover praten en als ie zelf niks zegt dan ook niks meer zeggen.

Gr en beterschap.
Danielle