Sowieso tagliatelle of andere pasta erbij zoals genoemd in het recept.
Ik maak er meestal een bak salade bij. Niet al te overdadig want het gerecht zelf is al gevarieerd genoeg, gewoon ijsbergsla, halve cherrytomaatjes en komkommer in stukjes en dan een lekkere dressing erbij (mosterd-honingdressing bijv. Kun je zelf maken, maar is ook kant en klaar te koop).
En verder zet ik er stokbrood bij en een paar bakjes met kruidenboter, tapenade, pesto.
Heerlijk compleet diner en je hoeft er op de dag zelf erg weinig voor te doen! Echt een supergerecht is dit en het moet wel heel gek gaan wil iemand het niet lusten.
En zelfs voor zo’n “oen in koken” als jij is dit makkelijk te maken! En je steelt er de show mee, zeker als mensen weten dat je eigenlijk geen keukenprinses bent! Haha!
Overigens laat ik de kip altijd 10-15 minuten langer in de oven staan, dan weet je zeker dat-ie gaar is. Aangezien hij ingepakt is met ham en kaas, droogt-ie toch niet uit door die langere gaartijd.
Groetekes, Sje
Gewijzigd door - Sje op 18 Dec 2008 21:13:24