Veranderingen van je lichaam


#1

Dag alle ikkebennertjes!
Ik heb net een hele leuke zwangerschap achter en ik heb mijn buikje zien groeien en mooi groot zien worden het was echt een zeer fijne tijd! Ik was echt heel gelukkig met dat zwangere buikje en vond mijn lichaam ook zeer mooi. Maar nu ben ik al even geleden bevallen en iets minder tevereden met mijn figuur. Ik ben(of eerder was) echt en shopbeest en had ik er altijd veel plezier in om wat online te shoppen op mijn favoriete kledingsite. Op http://www.mona-mode.be/L/0/MONA-specialist-in-exclusiev.home.0.html vond ik echt alles altijd tof en kon elk type dameskleding van dragen. Maar daar heb ik nu helemaal geen zin meer in en al zeker niet om in gewone winkels langs te gaan. Ik wist op voorhand dat het zeer moeilijk zou zijn om terug het lichaam van voor de zwangerschap te krijgen, maar ergens zit het me toch iets meer dwars dan ik had verwacht. Ik probeer namelijk dagelijks iets van sport te doen en ben ook veel in de weer voor Mieke maar ik heb het gevoel dat er geen verandering in zit… Hebben jullie enige tips? Ik verwacht geen wonderen en ik ben ook volledig tevereden met een ander lichaam maar wanneer hadden jullie je licaam wat meer aanvaard? En vinden jullie dat jullie hard van kledingstijl zijn veranderd t.o.v. de tijd voor je zwangerschap?

Geniet van Elke dag!

Gewijzigd door - Me&Mieke op 01 Aug 2013 17:33:58


#2

Hoeveel weken/maanden is Mieke nu?
ze zeggen 9 maanden op 9 maanden af.
Ik ben er niet zo mee eens die maanden af zijn langer, wil je je weer lekker in je vel zitten. Na mijn eerste zwangerschap ben ik in totaal 20 kilo aangekomen ik kwam van 52KG vandaan. Daar wilde ik zeer zeker niet naar terug. Nu ben ik in totaal nog geen 10 kilo aangekomen, ben nu zwanger van de derde.
Misschien gaan sporten onder begeleiding bij een sportschool. En doe het rustig aan, stel niet te hoge prioriteiten. Ga 2x per week sporten bijvoorbeeld.
Na mijn eerste zwangerschap was ik na 1,5 jaar lekker pas lekker in mijn vel. Op aller gebied. Na mijn 2e zwangerschap was dat na 5/6 maanden.
Waarom wist je dat het zeer moeilijk was om je oude lijf weer terug te krijgen, …

Groetjes,


#3

Oh ja bedankt voor de reactie! Van 9maanden had ik inderdaad ook gehoord maar ik zit op iets meer dan 3maanden nu en de kilo’s vliegen er niet echt hard af, terwijl ik ook dacht dat het in het begin iets sneller zou gaan dan bij de laatste maanden. En inderdaad, het sporten zou leuk zijn, maar is niet echt een prioriteit met een klein meisje erbij okay maar zo te horen komt het wel goed bij geleidelijk blijven sporten.

Geniet van Elke dag!


#4
quote:
Waarom wist je dat het zeer moeilijk was om je oude lijf weer terug te krijgen, ...

Oh niet dat ik ervoor problemen met mijn lijf had gehad ofz hoor, maar gewoon van al de verhalen dat je altijd hoort. Maar ondanks de verhalen dacht ik gewoon dat het voor die moeders moeilijker was omdat ze niets van sport ofz deden…

Geniet van Elke dag!


#5

Je bent wel een optimist he? Binnen 3 maanden de kilo’s weer kwijt willen zijn…ik denk dat er niet veel moeders zijn bij wie dat gelukt is! haha, je moet nog een beetje geduld hebben… Die 9 maanden ben je zeker nodig!

Lisa is nu 10,5 maand en ik ben nu 5 kilo lichter dan voor mijn zwangerschap, dat had ik van te voren ook niet durven dromen, maar daar ben ik wel super blij mee. (na mijn eerste zwangerschap was dat niet zo). Ik heb beide kids ruim 7 mnd borstvoeding gegeven, dat schijnt ook wel verschil te maken. En bij de 1ste had ik een keizersnede, bij de tweede een gewone bevalling, ik was na mn gewone bevalling mn buik veel sneller kwijt dan na de keizersnede. Ik heb dus eigenlijk niets te klagen, behalve dan dat ik er nu nog steeds niet vrolijk van wordt om lingerie te shoppen…

Ik wou mezelf ook graag even verwennen met nieuwe kleding, maar drie maanden na je bevalling is dat alleen maar een hele frustrerende klus… Ik kocht toen maar een zwangerschaps-skinnyjeans die voor na de bevalling perfect zat en die heb ik nog een hele tijd gedragen, niemand die het zag! Nu pas ik zelfs een maatje kleiner terwijl ik al jaren dezelfde maat had. Uiteindelijk komt het vast voor jou ook allemaal wel goed, lekker veel aan de wandel met je kleintje!

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers