V-tech storio / Mobigo


#1

Heeft iemand ervaring met de V-tech Storio of Mobigo? Heeft jullie kind er iets aan? Ze zien er leerzaam uit maar gebruiken ze het ook? Welke spellen?

Fabienne zit de laatste tijd vaak achter onze laptop leer spelletjes te doen en wil graag mijn DS gebruiken dus ik dacht dat dit misschien een mooi sint cadeautje zou kunnen zijn al vind ik ze wel aan de prijs.

Graag jullie ervaring.

Groetjes Esther


#2

Wij hebben de V-tech Storio (vorig jaar sinterklaas)
Hij speelt er 2-3x per maand nog mee en als we op vakantie gaan speelt ie er dagelijks mee.
We zetten er dan zelf via Youtube allerlei fimpjes op en liedjes die hij leuk vind.
Leerzaam is ie wel met bepaalde dingen (rijmen-tegengestelde zoeken etc)

Ik vind zelf dat we er geen verkeerde koop aan hebben gehad.

Gr, Danielle


#3

Ik heb hem vorige week in handen gehad… en terug gelegd. Vrij aan de prijs, en dan ‘moeten’ er ook nog spellen bij, die ook nog eens niet goedkoop zijn! Ik zou toch minstens vinden dat ie dan dagelijks/wekelijks gebruikt moet worden, en dat zie ik met mijn kinderen niet gebeuren!

Groetjes Manderijn.


#4

Op internet zijn ook heel veel leuke leerspelletjes. Fabienne is er helemaal weg van, Dora, Nijntje … ze klikt ze zelf aan en vind al aardig haar weg.

Misschien moet ik maar aan een andere laptop of tablet ??
Iemand tips?


#5

Een tablet zou ik doen, met Android er op. Kun je op de Market ook hele leuke gratis spelletjes downloaden of voor een klein prijsje spelletjes kopen De onze vindt het super leuk om op mijn tablet te spelen. Je kunt zo spelletjes zoeken die op dat moment aansluiten bij wat jouw dochter interesseert of waar zij mee bezig is.

Wij hebben bij de tablet een autosteun gekocht waardoor zoonlief ook filmpjes kan kijken onderweg (hebben dvd’s op een sd-card gezet). Koptelefoon op en kijken maar En is ie het kijken zat, dan kan ie een spelletje spelen.


#6

Ook hier in dubio gestaan, maar kreeg bij mijn studie een tablet en papa heeft er ook 1 dus daar laten wij het bij. Heb je indd maar 1 keer de uitgave en kun je de spelletjes zelf opzoeken die ze leuk vinden zonder iedere keer nieuwe te kopen. Heb ook nog zelf een laptop en zelf doe ik bijna alles op me foon.

Liefs Michelle


#7

Morgan heeft een storio die ze zo af en toe pakt, nu ze ouder wordt pakt ze hem sneller. En hij is ideaal om der in het weekend tot 8 uur te houden.
Ze heeft het spelletje dat er bij komt en dan de prinsessen en tinkelbell.

Overigens speelt ze ook met mijn telefoon en met de tablet. Het is maar net hoe der pet staat.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>

Gewijzigd door - Michèle op 07 Nov 2012 20:04:28