Nodig:
-1/4 slagroom
-2 1/2 borrelglas rum
-3 eierdooiers
-2 zakjes vanile suiker
-125 gram witte bastertsuiker
-125 gram boter
-2 pakken lange vingers (bodem)
-chocoladevlokken (versiering)
Bodem
Doe 1 1/2 glasje rum en 1 glasje water op een plat bord en rol één voor één de lange vingers er snel doorheen en leg ze met de suikerlaag onder totdat de bodem vol is.
(niet te nat maken die lange vingers)
Vulling
Doe de ei, 1 vanilezakje, 1 glasje rum, boter, suiker bij elkaar en mix het door elkaar totdat het bijna wit ziet.
Als dit klaar is smeer je het over die laag met lange vingers heen.
Daarna doe je weer een laag met lange vingers (zie bodem)
2e laag
Slagroom en 1 vanilezakje kloppen en weer over de laag lange vingers heen.
Laat hem dan 1 uur in de koelkast staan.
Voordat je de taart gaat snijden strooi je de vlokken (oid) erover heen
Eetse
ps ipv dat water kun je ook rum doen is maar net hoe sterk je hem wil hebben ik gebruik namelijk geen water
Liefs Lieke
Kinder Startpagina