Peuter!


#1

Van baby naar dreumes en nu dan echt een peuter…!!!
Dinsdag is Jasper 2 geworden, super leuke dag en het mannetje is flink verwent. maar hij gaat ook ineens heel snel met vanalles, praten, aangeven wat hij wil, korte zinnetjes, net alsof ie de afgelopen 2 weken een enorme sprong heeft gemaakt.

Hier even een paar kiekjes!

Cadeautjes uitpakken, daar bleek hij dit jaar al heel goed in!

Z’n stoere verjaardagscadeau, alleen nog even leren hoe hij het gas los moet laten

Lekker koppie

Feest pas echt kompleet met bellenblazers!

Volgende week gaat ie over naar de peutergroep binnen het KDV, daar zit ik zelf nog helemaal niet op te wachten, maar ja voor Jasper word het vast super leuk bij de wat oudere kindjes, ben benieuwd hoe snel het dan allemaal gaat met nieuwe dingen leren!

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#2

Gefeliciteerd nog meid met Jasper. Ook alweer 2 jaar oud. Vanaf die leeftijd gaan zo echt weer met sprongen vooruit inderdaad. Dat kletsen is zo leuk!
Moet je over een half jaar eens kijken. Dani praat me echt de oren van mijn hoofd. En echt gewoon praten, hele zinnen en verhalen. Geen onverstaandbare woorden meer.

Die wijziging van babygroep naar peutergroep is trouwens erg leuk hoor. Ze doen daar dan echt spelletjes etc voor de leeftijd vanaf 2 jaar en ze leren zoveel van de andere kindjes. Dani vindt het echt alleen maar leuk daar.

Leuke foto’s trouwens

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#3

Nog gefeliciteerd! Leuke foto’s. Geweldig cadeau, die motor. Maar zo te zien vindt hij de bellenblaas net zo leuk Het zal vast wel goed gaan, de nieuwe groep op het kdv. Maar goed, het is wel steeds een stapje verder. Loslaten, haha.

Groetjes,
M

Lilypie Fourth Birthday tickers


#4

Oh nog van harte gefeliciteerd!!
En jeetje echt waar die foto dat hij op die motor zit: Geweldig!
Echt zo’n stoere politie agent (Behalve dan de slab, die moet je even wegdenken Die hebben wij trouwens ook )
En met die bellen: supergaaf! Hij heeft het echt naar zijn zin gehad zo te zien

Groetjes Hanna, trotse mama van Sylvie


#5

PROFICIAT …

Oh wat een geweldig feest heeft meneer gehad… LEUK!!!



#6

Nog gefeliciteerd met Jasper!
Nath is ook net 2 geworden, en heeft ook zo’n motor gekregen op accu… Eerst snapte hij er ook nog niet zo veel van, maar hij vind 'm nu helemaal geweldig!!

Nu lijkt het inderdaad heel snel te gaan, vanaf nu aan een officiele peuter!
';t gaat me snel genoeg… ppff

Nathanael is van 10-06-09


#7

Alsnog gefeliciteerd met zijn verjaardag.

Leuke foto’s, vooral waar hij zo trots op zijn motor zit.

Groetjes,
sandra



#8

Wat een lekker ventje! Gefeliciteerd nog!



#9

beetje laat maar nog gefeliciteerd! ik wist het niet… maar wat een grote kerel wordt hij al! en jasper een dikke knuff van mij en Rico!


#10

Alsnog gefeliciteerd!!

Hij heeft het leuk gehad volgens mij En die motor is gaf hè?! Seth heeft er een keer op gezeten bij een buurtfeest hier, en kon er prima op rijden.

En dat praten: Seth zei met 2 jaar net 2 woorden, en nu kletst hij ook veel. Er komen nu regelmatig zinnen van 7/8 woorden uit zijn mond (spelling niet altijd even goed).

Liefs, Anne


#11

Bedankt allemaal!
Hij heeft inderdaad een super leuke verjaardag gehad, en echt verwent!
Ja meneer is erg blij met z’n motor, hij heeft het over niets anders meer, en als er buiten een motor voorbij rijd dan staat ie hier zowat te stuiteren in de huiskamer Dat was de afgelopen week dus groot feest met de TT en vandaag de TTraces op tv gekeken, dat vond ie geweldig!!! Hij zit echt op het puntje van z’n stoeltje motorgeluiden te maken en met z’n arm/hand gas te geven…zo komisch.

Woensdag is het zover, dan gaat ie een dagdeel mee doen in de andere groep en s’middags afscheid nemen in de ‘oude’ groep. Dus we zijn druk aan het knutselen, ik had bedacht dat het leuk was dat iedereen een highfive van Jasper krijgt, maar daarvoor moet ie dus even 34 handjes met verf op een kaartje drukken… hihi, leuk bedacht. Meneer is er na een stuk of 7 wel flauw van dus we doen het in een paar keer…

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers