Benodigdheden
300 g rundergehakt
1 ei
2 el paneermeel
1 tl paprikapoeder (mild)
50 g boter
300 g penne
2 el olijfolie
1 grote ui, gesnipperd
1 knoflookteen, uitgeperst
1 blikje tomaatstukjes (400 g)
1 doosje Maggi Peper Saus
Bereidingswijze
Meng het gehakt met ei, paneermeel, paprikapoeder en zout en vorm er kleine balletjes van. Verhit de boter in een koekenpan en bak de balletjes in 10 minuten gaar en bruin.
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Roer de tomaat met vocht erdoor en bak de groente 2-3 minuten.
Bereid de Maggi Peper Saus in een ruime pan volgens de aanwijzingen en roer de gehaktballetjes door de saus. Laat de saus nog 3-4 minuten zachtjes sudderen.
Verdeel de penne over vier diepe borden en schep de gehaktballetjes en groenten erover.
Lekker met geraspte kaas en gemengde salade.
ik doe altijd de tomaat/ui en knoflook bij de peper en gehakt dus gewoon door elkaar husselen
Bianca,Dylan & Kaitlyn