Op welke leeftijd wil/kreeg jij je eerste kind?


#1

Ik ben erg nieuwsgierig naar wat jullie leeftijd was toen jullie je eerste kind kregen of op welke leeftijd jullie je eerste kind willen

groetjes lisanne


#2

hallo iedereen ik was 23 toen ik me eerste kindje kreeg.

en ben ook heel blij niet erg jong mer en ook niet oud vind het een mooie leeftijd en kan strx veel met me zoontje doen

groetjes


#3

hallo ben een moeder van 23 en heb een dochter van 2 maanden

ben in april 23 geworden gr mama van dylana


#4

ik was 20 toen ik destiny kreeg

(nog steeds 20 hoor:P)


#5

hoi allemamaal ik was (ben) 19 toen ik mijn eerste kindje kreeg.

groetjes mirjam


#6

#7

 

ik was 28 jaar toen ik een kindje wou hebben,en voor mij is een kindje genoeg, Maar ik help altijd anderen kinderen en grote kinderen.


#8

Ik was 22 toen ik mijn eerste kindje kreeg ( jongentje="Mert" ), deze was niet gepland, ik was ook heel geschrokken, wist niet of ik het aankon, maar nu  ben ik zo blij, want op de schoolplein geloven ze niet dat het mijn zoontje is:) (zie ik er zo jong uit, hihi) . Ik heb ook nog een dochtertje van 2,5 jaar deze was gepland, en ook heel welkom. Ik vind als je een stabiele persoonlijkheid hebt ben je nooit jong genoeg. Leeftijd doet er niet toe, want je kan 30 of zelfs 40 zijn en nog steeds geen goede moeder zijn. Mijn man is ook wel jong vader geworden. Maar we zijn er allebei heel trots op want als wij 40 zijn, zijn onze kinderen al groot en kunnen we samen nog heel veel tijd doorbrengen.

groetjes, aylin


#9

Ik was 18 toen ik mijn 1e 2 kindjes kreeg!


#10

hallo:)

ik wou altijd op mijn 20 mijn eerste kindje

is nu heel onverwachts op mijn 18 dat ik mijn kindje verwacht

maar het is meer dan welkom :)xx

kimmie


#11

Ik was 27 jaar toen Dylan werd geboren, en dat vond ik een super mooie leeftijd. Ik ben inmiddels nu 30 jaar en voor mijn 30ste heb ik 2 knappe jongens gekregen en ik heb altijd gezegd dat ik 2 kinderen voor mijn 30ste wou. Yvano is nog net 3 maanden voor mijn 30ste geboren, dus mijn wens is uitgekomen!


#12

19 was ik toen ik beviel van mijn zoontje Tobi-Logan