benodigheden:
4 grote uien,klein fles witte wijn,stokbrood en goede smeltkaas met smaak,laat dat altijd over aan onze kaasboer.en 2 a 4 bouillon tablet
uien halveren en dan de helf plat leggen en dan nog 2 keer door snijden
beetje magarine in de koekepan en uienen lekker bakken,gewoon tot ze bruin izjn
ondertussen de 3 pan maat vullen met water en bouillon blokjes erin doen,alsi k twijfel met de kleur dan doe ik er meestal nog 1 in.
aan de kook brengen en als ui klaar is erin doen en dan doe ik altijd 3/4 wijn erbij
beetje veel weet het maar vinden we lekker
dan ff peper na smaak erin doen ff half uurtje op laten staan,proeven of het wel zout genoeg is en anders nog een bouillon tablet erbij doen
in koppen doen even onder de gril met stokbrood en kaas,wel opletten want soms door dat de soep al warm is kookt het over.
zo maak ik hem dus,heel af en to bind ik de soep met alles binder,maar ook allee nmaar alsi k het in huis heb
Groetjes Bianca, mamma van Kevin*
Dylan & Kaitlyn