Moeder vergeet kind uit Hongarije


#1

Ik kan daar echt met mijn pet niet bij. Lees ik net een verhaal op nu. nl dat een Oostenrijkse moeder haar 8 jarige dochter bij een benzinepomp in Hongarije vergeet mee te nemen. Althans de deur sloeg dicht, dus ze dacht dat haar dochter was ingestapt. In Oostenrijk kwam ze er pas achter dat de auto waarschijnlijk was dichtgeklapt, want haar dochter zat niet in de auto. Gelukkig voor die dochter is alles goed afgelopen.

Maar ik vind het zo bizar. Je kijkt toch of je dochter in de auto zit. En ook praat je onderweg toch met elkaar, of je kijkt even achterom of alles nog goed zit. Zo vreemd dat je hier pas na 250 kilometer achter komt. Terwijl het lijkt mij toch wel vreemd is dat het zo lang stil is.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#2

Belachelijk gewoon!! En net wat je zegt Sandra,je kijkt toch altijd even achterom, of je praat met elkaar…!

Liefs, Melanie#3

Ondenkbaar!! Bij mij is het nooit stil in de auto haha. Nu is de dochter in dit verhaal 8 jaar, dus misschien wel wat stiller maar dan nog. Je kijkt inderdaad altijd even achterom lijkt mij.

Groetjes,
Muisje


#4

Ik vind het ook bizar. Alleen al het feit dat je dus blijkbaar over een afstand van 250km niet praat met je kind?! Dat is toch al raar? Je vraagt toch als ze naar het toilet is geweest en bijv. weer instapt in elk geval al “is het gelukt?” of zoiets? Of dat je zegt “Hallo schatje!” als je kind weer in de auto stapt?

Bizar dat je gewoon echt niet merkt dat je kind er niet is. Geen idee hoe oud die dochter was, maar ik zou altijd met mijn kind meegaan als ze bij een benzine-station naar het toilet ging. Ook al was ze 18! Je hoort van die spookverhalen en je wilt zelf geen hoofdpersoon in zo’n spookverhaal zijn.

Groetekes, Sje


#5

Ontzettend bizar! Inderdaad praat je met elkaar en ik kijk ook vaak achterom, of ik aai stiekem even over een beentje. Wat een raar mens zeg!

Groetjes Rainbow

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers


#6

Haha, ja dat doe ik ook, even over een been aaien.

Groetekes, Sje


#7

Nou ja zeg … hoe kan dat nou ??? ongelovelijk.
Ik vind het ook zo erg dat een ouder naar zijn werk rijdt en de baby vergeet af te zetten bij de crech en dat z’n kindje dan overlijdt omdat het uren in een overhitte auto zit (dat zijn de berichten die je hoort in de zomer als een kindje overlijd, maar misschien gebeurt het wel vaker dan je denkt)

Ik heb al een raar gevoel als ik een aantal uren aan het werk ben en ineens besef dat ik al een paar uur niet aan mijn zoontje heb gedacht.

Lilypie Third Birthday tickers


#8

Heel bizar idd!
Ik kan het me ook echt niet voorstellen dat je zoiets zal overkomen. Jasper laat altijd van zich horen, en als t stil is…tuurlijk kijken we dan of ie b.v. in slaap gevallen is, en ja dat beentje…

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

pregnancy calendar