Volgende week heeft Tim kerstdiner op school. Er hing een lijst met dingen die gemaakt moeten worden. Er stonden een stuk of 10 dingen op en om mezelf er niet al te makkelijk vanaf te maken, heb ik gekozen voor mini croissantjes. Er moesten ook komkommers komen, tomaatjes, blokjes kaas en stokbrood. Maar goed om voor een van die dingen te kiezen vond ik wel heel simpel.
Het moeten mini croissantjes met kaas en runderworst worden. Nu dacht ik zelf dan maak ik die van bladerdeeg. Maar volgens mijn man worden die dan wel heel klein. Want ik dacht dan snijd ik een plak bladerdeeg schuin doormidden en doe daar een runderknakworstje in rol ze op en doe ze in de oven. En dan idem met kaas, maar volgens mijn man past zo’n klein knakworstje er niet in.
Dus hierbij de vraag of jullie ervaring hebben met het maken van croissantjes? Want het lijkt me niet de bedoeling dat ik ze kant en klaar in de supermarkt haal.
Groetjes,
Sandra