Mama meld zich hier! ;-)


#1

Ja ik mag me ook hier melden… Afgelopen vrijdag is mn kleine boef 4 geworden!
Hij heeft een super feest gehad en er goed van genoten!

Nu nog twee weekjes naar het kinderdagverblijf, en dan vanaf ze zomervakantie over naar de BSO… mama is er nog niet zo aan toe, maar Jasper gaat het vast leuk vinden! En na de zomer gaat ie dan echt van start op de basisschool…

Hoe cliche het ook allemaal klinkt, het is helemaal waar, de tijd gaat veel te snel!
Ik zie mn kleine mannetje nog in zn couveuse liggen, en moet je hem nu eens zien… pfff,
we hebben nu echt een kleuter in huis!!!

Reuze trots om mn ventje!
xxx Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#2

Nog van harte gefeliciteerd met de jarige kleine man! Ja, het gaat heel snel inderdaad! Zo lig je te bevallen en zo breng je ze naar groep 1!

Groetekes, Sje


#3

Gefeliciteerd, leuk leuk welkom in de kleutertijd
En wat is hij lekker verwend geweldig!! Met dit regen weer weet hij wel raad mee!!

Groetjes,


#4

Veel te laat natuurlijk, maar toch: Van harte gefeliciteerd!

Enne, op naar de volgende periode

M.


#5

Alsnog gefeliciteerd! Wat een onwijs leuke foto zeg!


#6

Leuk! Tiptoi gekregen zie ik… Leuk?


#7

Dank voor de felicitaties!

Vandaag een kennismakingsuurtje met zn nieuwe klas en juf…
Zo stoer als hij de school in ging, zo niet stoer toen mama samen met de andere ouders ergens een kopje koffie ‘moest’ gaan drinken… hij kwam huilend achter me aan. Toch wel spannender voor hem dan ik dacht!

Tiptoi is super leuk! Echt een aanrader voor wie geen verjaardagscadeau kan verzinnen. En je kan er steeds weer iets nieuws bij kopen, er zijn puzzels, spellen, engelse les, en er komen steeds weer nieuwe dingen uit zoals het boek ‘de dieren in Afrika’ die ik eigenlijk voor Jasper wilde scoren maar hier niet kon vinden. En binnenkort komt er iets uit over de dierentuin (geen idee of dat een boek of puzzel is).
Het is super eenvoudig in gebruik, even een bestandje downloaden op de electronische pen via je pc en klaar!
Sinterklaas had Jasper al verrast met het boerderijboek (starterspakket waar de pen ook bij in zit), en nu dus voor zijn verjaardag het muziekboek erbij en dat blijkt een groot succes. Er zitten tal van geluiden en verhaaltjes verstopt in het boek, quizzen waarbij je geluiden van muziek instrumenten leert herkennen , via een gekleurde notenbalk liedjes naspelen, eigen liedjes op de xylofoon componeren. En voor moeders is het ook heel leerzaam, zo ken ik nu het liedje Alueta uit mn hoofd, en aangezien ik veel fouten in de geluidsquiz had heb ik ook nog veel te leren !

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#8

Heel erg laat, maar alsnog gefeliciteerd.

Zo te zien is hij goed verwent.

Mooi mannetje trouwens.

Lilypie Kids Birthday tickers
<img src=“http://lb3m.lilypie.com/9Vilp2.png” width=“200” height=“80”


#9

hihi, dankje Sandra! Dat is inderdaad alweer eventjes geleden maar hij had absoluut een topdag en is dik verwend! Inmiddels alweer vooruit kijkend naar de eerste verjaardag van ons meisje, 11 september… ongelofelijk hoe snel het allemaal gaat!

Het is inderdaad een lekker ding (ik zou als mama ook niets anders kunnen zeggen natuurlijk ) met zn guitige koppie en ondeugende pretogen!

Hoe gaat het met jou en de kids? Tim na een jaar al helemaal gewend aan de basisschool? En je andere zoontje 2,5 zie ik in je ticker, leuke leeftijd!

Groetjes Carolien

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#10

Dank je, gaat heel goed met de kids. Tim heeft het ontzettend naar zijn zin op school. Hihi al vind hij het wel heerlijk dat hij nu zomervakantie heeft. En heeft hij nog geen zin om naar school te gaan. Daan is een echte boef, veel ondeugender dan zijn grote broer. Maar goed wel erg leuk, ook ontdek je nu steeds meer hoe verschillend ze zijn. De jongste ook alweer 5 maanden. Die heeft sinds een paar weken het omrollen ontdekt. En ook al het de 3e, blijft weer genieten en leuk om te zien.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#11

@Sandra, ik dacht al dat ik me vergist had met het idee dat er toch nog een kindje bij jullie geboren was maar ik zie nu ticker nummer drie!!! Geniet inderdaad maar volop, want het gaat allemaal al zo vreselijk snel…Dat vind ik al met een tweede, dus dat zal met een derde kindje nog wel veel erger zijn!

Jasper start over een weekje de basisschool, maar we hebben nu samen een weekje vakantie… en daarna kan ik m twee weken naar school brengen zodat hij rustig kan wennen voor hij weer naar BSO en overblijf moet. Ik vind het allemaal wat voor die kids hoor, wat een veranderingen en lange dagen!
Hoe lang mag Tim nog genieten van zn vrije tijd?

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#12

Klopt inderdaad. Ik had wat problemen met mijn tickers. Ik had er 3, maar moest een nieuwe aanmaken omdat Tim jarig was geweest. Ik 3 nieuwe gemaakt, maar hij pakte er maar 2. Maar goed nu is het dus wel weer gelukt

Lekker dat jij straks vrij nog 2 weken vrij bent als hij naar school gaat. Ik vond het idd ook een hele verandering. Helaas is dit Tim zijn laatste week en moet hij volgende week alweer naar school. 6 weken vliegen echt voorbij. Vind het nog veel te leuk dat hij thuis is. Hihi en zelf vind hij dat ook, want als ik vraag of hij weer zin heeft om naar school te gaan dan zegt hij nee. Maar goed gaat vast wel weer goedkomen als hij eenmaal naar school gaat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#13

Wat een lieve leuke foto! Wat een boef!