MacDonalds


#1

Helaas, helaas hadden we geen fototoestel mee... Maar we hebben ons vermaakt hoor, bij de Mac.

Manlief heeft vakantie en die hebben we ingeluid door met z'n drietjes naar de macdonalds te gaan. Gerrian kwam haast niet toe aan eten; hij keek z'n ogen uit, naar al de mensen die er waren, de kinderen die er speelden en rondliepen en de speelattributen die er waren en wat al niet meer haha

Gerrian is zelf even in de ballenbak geweest, maar helaas waren er een paar wat grotere jongens, die erg wild waren en daar was gerrian niet zo van gecharmeerd ;) Niet dat 'ie huilde hoor, maar hij wilde zelf uit de ballenbak klimmen toen het hem te druk werd.

Zocht gerrian een kindertafeltje op met uitzicht op de ballenbak en dat was ook helemaal goed. Kwam 'ie af en toe een frietje halen en later soms een hapje ijs. Maar uiteindelijk hebben wij het meeste op van zijn happymeal hihi.

Zonnebril die in de happymealdoos zat vond gerrian wekl stoer maar is hem duizendeneen keer te groot... en de bril is nu trouwens al kapot ;)

Eten bij de mac is druk, niet supergezellie, maar geweldig om heen te gaan met je kind, vind ik! Gerrian heeft zich er zo vermaakt en uitgeleefd. Alleen de macballon was al groots voor hem; kinderhand is gauw gevuld, blijkt hieruit ;) En daarmee die van moeders ook!!! hahaha ;)

groetjes van de mama van gerrian, dwi