Leuke kadootjes voor een bijna 2 en 3 jarige?


#1

Over een 2 maanden zijn onze meisjes weer jarig. Op zich duurt dat nog even, maar we zijn al wel aan t brainstormen. voor je t weet is t zover!
Ze worden 3 en 2 jaar… hebben jullie nog leuke ideeen voor kadootjes?? Zelf vinden we dat wel lastig. Met name dan de wat ‘grotere’ dingen. Paar kleine dingen weet ik wel (nieuw kleurboek, stempeltjes, dokterssetje, legpuzzels)
Iemand verder ideeen? Waar spelen jullie kinderen mee op die leeftijd??
Een fietsje gaat de oudste gewoon zo tussendoor krijgen.
Een uitbreiding van duplo is misschien leuk, maar welke dan?? Waar spelen kids van 3 jaar verder mee thuis??

Wat we wel al hebben is een keukentje (en uitbreiding met keukenspulletjes), wat duplo, houten trein, poppen+kleertjes, vingerverf, houten puzzels. En nog wat kleine dingetjes, maar dit is wel waar t meest meegespeeld wordt.

Ben benieuwd!


#2

Heb je een tuin? Dan is een speelhuisje erg leuk. Je hebt van die houten speelhuisjes, wij zelf hebben een plastic versie (vond ik wat kindvriendelijker). Mijn dochter heeft die gekregen toe ze 1,5 was en speelt er nu met 3,5 jaar nog dagelijks mee.
Oh enne, de onze is via Marktplaats gekocht, nieuw vonden wij het te duur.
Groetjes Nancy

linkje: http://www.bol.com/nl/p/little-tikes-speelhuis-cottage-naturel/1004004007098009/?Referrer=ADVNLGSA0020271004004007098009


#3

Wij hebben bij onze dochter toen ze 3 werd een duplo trein gegeven.
En inderdaad ik zou marktplaats opgaan heb je voor minder geld meer “troep”
Wat bedoel met grote dingen?
Step 2/3wiel/trampoline 3/4 wiel/skelter/loopfiets/zandbak/uitbreiding voor poppen bedje/kinderwagen (wij hebben hier de retro kinderwagen (via MP) gekocht met zo’n grote bak en grote veren, helemaal geweldig valt die in de smaak) kap/make up pop (hangt ervan af waar de 3jarige qua interesse zit hoor misschien belandt het zo weer achter in de kast) / stiften van stabilo de punt duw je niet kapot maar naar binnen ideaal voor kleine kids. Voor de wat grotere Bruynzeel Twin points (het is wat duurder maar hier gaan ze zowaar langer dan een half jaar mee, want ze sluiten goed en drogen niet uit. / blaasstiften zijn ook super leuk/ magic stiften.

Nou succes


#4

Tuinspeelhuisje hebben we toevallig net van mijn schoonzusje gekregen, haar kids (nu 10 en tweeling van 6) spelen er niet meer mee.
duplo trein… hmm is inderdaad wel een idee. Hebben al wel een houten trein. pop make-up enzo denk ik niet dat mijn oudste iets interesseert. Zij is dan wel bijna 3 maar in gedrag nog niet.
Zandbak hebben we vorig jaar gekregen van opa en oma, net als hobbelpaard en glijbaan voor in tuin. Nu is onze kleine stadstuin helaas vol , poppenwagentje ook al vorigjaar gehad. Zijn wel allemaal hele leuke dingen.
Zal eens kijken naar stiften is leuk idee! Trampoline ook, alleen ben ik bang dat ik die niet kwijt kan meer… is wel heel heel leuk voor kids!


#5

Vind ze playmobiel misschien leuk? Het dochtertje van een vriendin van me vind dit helemaal leuk en speelt er veel mee. Je hebt er heel veel dingen van en ook in verschillende prijsklasse. Dus misschien een leuk idee.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers


#6

Duplo trein is hier bij allebei zwaar favoriet. Dochter is 2 en zoon is 4. Ken eigenlijk geen kind die het niet leuk vind. Echt een aanrader.
Trampoline zou ik zelf denk ik nog niet zo snel doen voor een 2 en 3 jarige. Vind dat toch nog een beetje gevaarlijk.
Onze jongste word binnenkort ook 2.
Zij krijgt van ons een driewieler van puky, verder krijgt ze nog van familie/vrienden:

Elefun(erg leuk spel)
emmertje en schepje
serviesje
magnetron
stofzuiger
flesje voor babyborn
bikini voor babyborn
stofzuiger
zonnebril
verkleedkleding
haarfrutsels

Maar ged onze jongste is wel echt een meisje meisje en rommelt de hele dag met haar pop en haar keukentje


#7

Mijn dochter is gister 2 geworden. Zij heeft van ons een keukentje gehad ( die can de ikea). Verder van fam verschillende keukenspulletjes.
Verder speelt zij veel met puzzels, duplo, boekjes, verkleedkleding, kleuren/tekenen. Mijn man heeft ook een loopmotor voor haar gemaakt. Vindt ze nu nog wel beetje eng, naar komt vanzelf.

En voor je andere dochter my little pony, barbie, playmobile ( bijv de camper, boerderij etc) poppenhuis?

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#8

Hoi,

Amy heeft een aantal favorieten waar ze nooit op uitgekeken is;

Schoolkrijtbord van Ikea. Heel handig overal neer te zetten.
Tent van Ikea. Staat bij ons altijd op…we hebben er dan wel de ruimte voor dus staat niet in de weg, maar het is echt haar ‘tenthuisje’. kan ook op de slaapkamer natuurlijk.
Dublo en papa moet huizen bouwen en slaapkamers en Hello Kitty moet er dan slapen. Je hebt namelijk ook hello kitty sets wat past op dublo.

succes!
groetjes Annelies