Kokhalzen


#1

Onze Rens van 6 maanden oud eet ruim drie weken groente en fruit.

Vanaf het moment dat we daarmee begonnen slikte hij alles goed door. Sinds drie dagen begint hij zomaar te kokhalzen wanneer hij rondom het middaguur zijn eerste lepeltje van zijn fruithapje in zijn mondje krijgt en trekt hij een vies gezicht. Een tweede lepeltje geven doen we al niet meer omdat dan zijn hele maaginhoud naar buiten komt (meer dat twee uur daar voor heeft hij zijn laatste flesje gehad). Zijn groentehapje rondom 18 uur 's avonds is geen enkel probleem om op te eten en binnen te houden. Verder is hij erg gezond, hij lacht veel en is erg actief.Wie weet waar dit aan kan liggen en wat kan ik hier aan doen?

#2

probeer eens een liga met banaan en een beetje sinasappelsap, dit even op kamer temp laten komen en verdeel het dan over de dag. kinderen gaan vaak kokhalzen als er iets van appel of peer inzit, appelmoes doen ze dat ook van. probeer het ook eens met danoontje start voor 4mnd ook even op kamertemp laten komen, gewoon blijven proberen altijd een klein beetje lukt het vandaag niet dan wel morgen.

 


#3

wie weet lust hij geen fruit?

of het kan ook zijn dat het teveel is of te koud, wie weet lust hij het wel als je het een beetje opwarmt, want tot nu toe heeft hij alleen warme dingen gehad?

groetjes Maaike