Kleine ventjes worden groot!


#1

M’n kleine ventje ligt vanmiddag voor het eerst heerlijk te slapen in een normaal groot bed!!! En dat doet ie nu al bijna 2 uur.
Hij gaf zelf aan niet in z’n bedje te willen slapen maar in het ‘andere bed’, een 1persoonsbed op de logeerkamer waar hij wel eens zit te spelen. Ach, ik dacht waarom ook niet, gewoon maar proberen, en dat blijkt prima te gaan!
Weer een stap vooruit… nog maar even bedenken of ik hem meteen vannacht ook daar laat slapen. Eigenlijk willen we van die kamer eerst een leuke jongenskamer maken, maar als hij het nu zelf zo duidelijk aangeeft…

Oja, en over mijn pasgeboren kleine neefje zegt ie:
“dat is een klein ventje” “ikke groot ventje” Haha geweldig

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#2

He wat goed zeg enne hij is er duidelijk aan toe dan. Enne die leuke kamer kunnen jullie er samen van maken. Morgan heeft haar eigen behang uitgekozen en helpen kiezen van de meubels met een beetje sturing van pappa en mamma.
.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#3

Tja, kleine ventjes worden groot

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#4

Hopelijk gaat het vanacht ook goed,

Succes


#5

Haha kleine ventjes worden idd groot. Ze kunnen af en toe zo lekker bijdehand om de hoek komen, geweldig! Fijn dat het zo goed is gegaan, hoop dat het zo goed blijft gaan.

Groetjes,
Sandra


#6

Nou de babykamer is niet meer in gebruik!!!
Behalve dan de commode, want dat is met wassen, luier etc toch nog wel praktisch!
Maar die kleine boef slaapt eigenlijk vanaf dit topic in een gewoon 1 persoonsbed en dat gaat super goed! Ook z’n slaapje overdag.
Hij heeft nog wel een slaapzak aan (maar die kan ie zelf uit doen, dus opzich geen belemmering om alsnog uit bed te komen) en ik laat hem wennen aan een dekbed.
Hij neemt nu standaard 2 auto’s mee naar z’n slaapkamer, die moeten dan van mij in de vensterbank staan en mogen niet mee in bed, maar ook dat accepteert ie allemaal prima. Zo schattig, dat kleine ventje in dat enorme bed!

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#7

Fijn dat Jasper nu lekker in zijn grote bed blijft slapen.

Danielle slaapt hier ook nog steeds in slaapzak en af en toe wil ze wel de deken over haar heen, maar meestal niet. Hopelijk heeft Jasper het snel door hoe dat de deken ook lekker slaapt.