Kinderdagverblijf


#1

Beste lezer,

Heeft u een kindje dat naar het kinderdagverblijf gaat? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening!

Wij zijn twee studenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Op dit moment zijn wij bezig met een afstudeeronderzoek naar het voeding- en traktatiebeleid op kinderdagverblijven. Graag willen wij uw mening over de traktaties op het kinderdagverblijf van uw kind. De vragenlijst bestaat uit een paar korte vragen en duurt maximaal 1/2 minuut. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze paar vragen voor ons zou willen beantwoorden. Klik op onderstaande link voor de vragenlijst:

https://www.surveymonkey.com/s/JYDQJ83

Met vriendelijke groet,

Susan van Rooijen en Cindy van Bommel
4e jaars studenten Voeding en Diëtetiek


#2

Heb hem ingevuld

Bij ons zijn ze echt heel streng, laatst zat er een marsepeine schildje van een piraatje in een boterhamzakje in zijn mandje, de cupcake mochten ze wel opeten maar het piraatje niet en de ouders moeten dan zelf beslissen of hun kind dat mag opeten.
Ik heb een keer overlegt want ik wilde een eierkoek versieren door een gezichtje erop te spuiten met gesmolten chocolade maar dat wilde ze niet … maar ze mogen wel chocoladekorrels op hun brood.

Mijn zoontje had met zijn eerste verjaardag een speelgoedje (badeendje) getracteerd, toen hij 2 werd eierkoek en bij zijn 3e verjaardag een doosje rozijntjes (leuk versiert)
Als hij straks 4 wordt wil ik spiesjes maken met kaas en fruit en die op een komkommer prikken die op een krokodil lijkt.

Ouders in de groep van 2,5 tot 4 jaar trakteren o.a
koek
rozijntjes
cake
waterijsje
popcorn (zoute)

[img]http://lb3m.lilypie.com/my9gp1.png" width=“200” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie Third Birthday tickers” />


#3

ingevuld


#4

Bedankt voor het invullen!