(kinder)tablet


#1

Voor 5 dec willen we een tablet kopen voor de kinderen. Nu zit ik te twijfelen tussen de storio 3S of een “gewone” tablet. Hebben jullie ervaringen? Onze kinderen zijn bijna 5 en 3,5 jaar oud. Hebben ze vb met de Storio voldoende apps om te spelen en kun je ook uit de playstore downloden? Het lijkt mij op den duur zo beperkt worden, maar misschien zit ik er helemaal naast.

Alle tips zijn welkom!

<img src=“http://lb5m.lilypie.com/07fCp2.png” width=“200” height="80
Lilypie Fourth Birthday tickers


#2

Ik zou voor een eenvoudig tablet gaan die je ook zelf nog kunt gebruiken. Je kunt zo ontzettend veel gratis spelletjes downloaden. Wij hebben er eentje en die is bijna 3 jaar oud. Hij werkt nog ontzettend goed. Voordeel is dat je kunt kijken naar de interesses van het kind mbt de spelletjes.

Storio is vast ontzettend leuk maar ook ik heb het idee dat het wat beperkter is dan een tablet met bijv. android.


#3

Oh ja, scherm van de storio is ook kleiner dan die van een tablet. Onze tablet is 7 inch, storio is 5 inch. Dat is toch wel een aanzienlijk verschil. En de prijs…tja, die is net zo hoog als die van een tablet (waar je waarschijnlijk uiteindelijk meer mee kunt )

Succes met beslissen!


#4

En, wat is het uiteindelijk geworden?
Ik heb ook wel eens bij de storio’s gekeken, lijkt me wel heel leuk maar de losse spellen zijn ook nog best prijzig. Voor Jaspers vijfde verjaardag hebben we een nintendo ds gekocht, tweede hands overig en vervolgens een kaart vol spellen gekocht (zo’n 160 spelletjes van memory tot planes, mario, taarten bakken, paardrijden, dora, spongebob en noem maar op…van gewoon leuk tot ook erg leerzaam ) Hij is er dol op en kan zich hier prima mee vermaken. Echt een goede koop geweest.

Groetjes Carolien.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers