Keizersnee vraag


#1

Morgan is met de keizersnee geboren en we zijn nu bijna 4 jaar verder en mijn litteken is binnenin heel hard en die hardheid loopt aan beide kanten tot 5 cm van het ltteken af. Ik weet dat dit littekenweefsel is maar hebben jullie hier ook zo last van??

Ik bedoel het voelt niet fijn en het is gevoelig, soms is het of er een plaat zit en dan zit het echt in de weg zeg maar.

En weet iemand of je hier ook iets aan kan doen zonder weer een halve keizersnee voor te moeten ondergaan???

Ik had gehoopt dat het met de jaren wat soepeler zou worden maar helaas niet is minder waar.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#2

Ik heb er ruim 3 jaar geleden 1 gehad, en echt nergens last van! Litteken is zo goed als weg (heel lichtjes nog) de huid is alleen nog wat dik, maar daar heb ik geen last van!
Ik herken dat niet dat het zo hard aan kan voelen. Is dit allang zo dan? Kan me voorstellen dat het erg vervelend is! Je zou altijd aan je huisarts kunnen vragen of, en wat er aan te doen is!

Groetjes Manderijn.


#3

Ik herken het niet, ik heb met Bo zoals je weet ook een keizersnee gehad, maar de huid is bij mij (en ook onder de huid en het gebied er om heen) erg soepel. Je ziet het litteken wel, maar ik heb geen last van ophopend huid, of hard voelende huid ofzo. Enige wat ik wel af en toe heb (en sorry voor de smerige details) dat als ik ongesteld moet worden, dan krijg ik last van mijn darmen, en soms wil er wel ergens wat lucht passeren, en als dat langs het litteken ofzo gaat, dan kan dit pijnlijk zijn, een soort van felle scherpe een paar seconden durende pijn… heb ik geukkig niet zo vaak, maar ik denk dat het door de keizersnee komt, want daarvoor had ik het niet, en de pijn is ook echt in dat gebied zeg maar. Ik kan mij voorstellen dat jou probleem vele malen vervelender is, en het ook zeker waard is om even voor te leggen aan de huisarts.

liefs woezel

Lilypie Fourth Birthday tickers


#4

Ik heb bij Dani ook een keizersnee gehad en herken het niet. Hier voelt het ook gewoon soepel. Je zou er eens door je HA naar kunnen laten kijken?

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#5

Michele; google eens keloids, is dat wat het is? Als dat het is ken ik het goed, en dan kan je er moeilijk iets aan doen!


#6

@ MamaJ nee dat is het niet (gelukkig) want ik moet er niet aan denken dat het er zo uit gaat zien zeg. Ik zie namelijk dat dit echt uitwendig is en dat is het bij mij niet. Het Litteken zelf ziet er netjes uit, het is alsof het binnenkant zit wat je op de foto ziet.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>