Kdv Hoorn. vreselijk weer!


#1

hier moet je lezen; kop eraf is mijn idee jonge jonge…


#2

Walgelijk inderdaad! Hoorde het daarstraks op het journaal!

Die kinderen komen nooit meer van zo’n trauma af!

Groetekes, Sje


#3

ja echt mn haar staat recht overeind van woede, kan hier zo slecht tegen! zou mijn kind moeten zijn stelletje #@!%%!$% die hadden echt een probleem!


#4

Ooh, heb dit artikel ook net geplaatst !! Sorry !!

Vreselijk weer om zoiets te lezen!


#5

Jemig. Hoe hebben die mensen ooit hun diploma gekregen…

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#6

Bij een pakje boter!!

Idioot dat je voor zo veel geld, zulke dingen ‘koopt’ En wat erg voor die kinderen!

Groetjes Manderijn.


#7

Ja, of bij een pak cornflakes, net zoals sommige mensen hun rijbewijs bij een pak cornflakes gekregen hebben.

Groetekes, Sje


#8

Ik ben als ik dit soort berichten lees toch altijd weer blij met de opvang van morgan en de lieve medewerkers die zich elke dag inzetten om alle kindjes een leuke dag te geven.

Overigens snap ik niet dat de mensen die bijvoorbaad al zo’n contract moeten tekenen niet meteen der ontslag nemen.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#9

Ja, dat snap ik dus ook niet. Dan moet je toch echt heel wanhopig op zoek zijn naar een baan, wil je zo’n contract tekenen. Ik zou meteen wantrouwig worden, de baan weigeren en op een andere manier actie ondernemen.

Groetekes, Sje


#10

Dit schijnt nog het topje van de ijsberg te zijn !!!

HOORN - De Hoornse wijk Kersenboogerd is in rep en roer nadat gisteren de directrice en leidinggevende van de Hoornse kinderopvang ‘De Blokkendoos’ door de gemeente uit hun functie zijn gezet wegens emotionele verwaarlozing van kinderen. De twee, die niet alleen een zakelijke relatie zouden hebben, dwongen kinderen ongeschilde kiwi’s te eten, scholden ze uit en kleineerden hen.

Het GGD-rapport dat woensdag verscheen staat boordevol voorbeelden van manieren waarop de leidinggevenden zich misdroegen. Een kind dat zelf geen kiwi kon schillen, werd bijvoorbeeld gedwongen het fruit met schil en al op te eten. Een gezet kind werd „dikzak” genoemd en een kind met kleding van het merk ‘Eager Beaver’ kreeg te horen dat het „gewillig-kutje-kleren” aanhad.

Een ingewijde van de twee laat tegenover De Telegraaf weten dat vorig jaar al het gerucht ging dat de twee zich schuldig zouden maken aan de wantoestanden. “Het leken hele normale mensen, niet de personen waar je dit van zou verwachten.”

De enorme lijst van misstanden zou nog maar het topje van de ijsberg zijn. Oud-medewerkers zouden echter gebukt gaan onder angst voor de twee leidinggevenden. “Veel van de oud-medewerkers die hun verhaal hebben gedaan zijn bang geweest voor de gevolgen. Maar alleen door hun verklaringen kunnen wij nu ingrijpen”, laat wethouder Michiel Pijl weten.

De directrice zou een emmer water en een levende kikker op het hoofd van een medewerker hebben gegooid. Aan het begin van een gesprek met een zieke werknemer zei de vrouw: “Eens zien hoe snel we haar aan het janken krijgen.”

Raadsman van het koppel, mr. Jasper de Boer, is woedend over de ‘onterechte aantijgingen’. Volgens de advocaat is het onmogelijk om een rapport te baseren op basis van anonieme verklaringen van ex-werknemers, “zeker in het tijdperk van Robert M.”

De gemeente Hoorn belegt vanavond een informatiebijeenkomst voor ouders en verzorgers.


#11

tjonge jonge echt mn haren gaan hier van overeind staan. wie laat zn eigen nou zo behandelen?! zouden jullie gewoon stilstaan van; nou fijn die kikker laat maar komen. echt niet! mja miss is mijn temperament daar wel te fel voor. en als je weet dat er zo met kids omgegaan wordt… echt…


#12

Als ik hier achter zou komen dan zou mijn haar recht overeind staan en zou ik direct mijn kind er af halen, wellicht andere ouders waarschuwen en gelijk in actie komen omdat dit niet normaal is!

Helaas kiezen ze dit soort mensen gewoon uit en niet de assertieve onder ons. Ze had bij mij ook geen kans gekregen een kikker op mijn hoofd te gooien! Misschien was die vrouw wel zo vaak bedreigd en zat ze in angst tot een burn out aan toe, weet jij veel?
Wat een idiote zieke mensen toch !!! Dan hou je toch niet van kinderen? en zet je een KDV op voor het geld ?? Weer ogen het gewone mensen, niks bijzonders aan te zien … helaas vertrouw ik niemand meer want de buitenkant zegt niets over iemand!


#13

ja maar als je in de eerste instantie al bedreigd wordt trek je toch al aan de bel? dat laat je toch niet zover komen… sterker nog ik geloof nog goed als later blijkt dat die mensen altijd hebben meegedaan met deze taferelen en op den duur spijt kregen of wat dan ook. Als jij op straat loopt en je ziet een moeder of vader een kind een mep geven bij wijze van… dan zeg je toch ook van: doe is even normaal?! kijk een keer een mama die een snauw geeft op straat aan dr kind of dr kind bij de arm pakt vind ik wat anders maar als je ziet dat iets echt te ver gaat dan trek je je muil toch open of heb ik dat nou.
ik vind het maar een raar verhaal en geloof ook dat dit echt niet alles is wat die mensen verkondigen.


#14

Er zijn ook mensen die juist dicht klappen … denk maar aan huiselijk geweld, verkrachtingen … hoe vaak blijven die vrouwen niet bij die man? Of het kind wat altijd de pispaal is in de klas die altijd gepest word? De angst is zo aanwezig dat het ze gespannen maakt, ze geen woord kunnen uitbrengen, niet reageren !!
In dit geval kun je je ook afvragen hoe het met die andere medewerkers/sters zit? Ik zou mijn werk niet kunnen doen op deze manier en alle misstanden aan de kaak stellen!?


#15

@mamavanrico, als jij weinig zelfvertrouwen heb en je bent gevoelig voor wat andere zeggen dan kan je idd dichtklappen. Soms is de intimidatie te groot. Je kan een aangeven wat je zou doen maar pas als je in de daadwerkelijke situatie zit doe je pas echt.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#16

nee ik kan dat niet vergelijken. Want als ik mensen niet ken of ze
Staan ver van me af… Zou ik t niet zover kunnen laten komen. Wat
Ester aangeeft… In huis… Dan heb je om die persoon gegeven en van die persoon
Gehouden. Ik vind dart persoonlijk niet te vergelijken met colegas waar je niks mee hebt. Mar dat verschilt per persoon.