Kangeroe 's voor kleuter met een visuele handicap


#1

Hallo,

Ik ben op zoek naar verschillende kleine knuffel-kangeroe's van ongeveer 10 cm om een kleuter met een visuele handicap in mijn klasje te ondersteunen.  Wie kan me helpen?

 

Hallo,

Ik ben kleuterjuf van de 2de kleuterklas.  In mijn klasje heb ik een kleuter met een visuele handicap. Iedere kleuter heeft in mijn klas een kenteken (kaartje met een diertje), dat op verschillende plaatsen hangt.  De kleuter met de visuele handicap heeft het moeilijk om zijn kenteken 'de kangeroe' telkens weer terug te vinden.  Graag had ik deze kleuter geholpen door op alle plaatsen in de klas, gang, eetzaal, ... zijn kenteken te vervangen door een knuffel-kangeroe.  Toevallig heb ik vorig schooljaar bij IKEA een knuffel-kangeroe gekocht maar ze zijn er helaas niet meer te verkrijgen.  Kangeroe: ongeveer 10 cm.  Wie heeft zo'n kangeroe en wil deze afstaan om de kleuter in mijn klasje te helpen?

Ik heb nog een andere kleine kangeroe (Roe de kangeroe van disney) ooit bij een happy meal van Mac Donalds gekregen.  (kangeroe van ongeveer 12 cm met een blauwe trui aan en heeft tussen zijn pootjes een potje met een spin).  Zulke kangeroe's zijn ook welkom!  

Om deze kleuter te helpen heb ik nog 8 kangeroe's nodig.  Wie heeft zulke kangeroe 's en wil de kangeroe afstaan?    Eventuele andere kleine knuffel-kangeroe's zijn ook welkom maar ze moeten ongeveer 10 centimeter zijn.  Alvast bedankt!

Vriendelijke groetjes,

                                 Sandy