Irritante pinpas


#1

Grrr… had al een tijdje dat als ik met mijn pinpas wilde pinnen bij de ING (mijn pas is ABN) dat hij vanaf het moment dat ik hem er indeed, aangaf dat ik hem er op de juiste manier in moest doen. Dit deed ik wel , maar goed, het apparaat pakte hem niet ofzo.
Vandaag wilde ik geld innen bij de abn, gaf ook een fout melding elke keer dat ik mijn pas er in deed, met uitleg op het scherm hoe ik de pas er zogenaamd er wel in moest doen. Kortom hij pakte hem niet. Dus ik daccht, nu wordt het tijd dat ik een nieuwe aanvraag, want dit schiet niet op. Maar onder tussen moest ik wel geld pinnen, dus op naar de rabo bank, daar de pas er in, apparaat nam de pas aan, ik dacht joepie!!! Maar gelijk begon het scherm, blauw te worden dat het apparaat tijdelijk buiten gebruik is… ja leuk, dus ik wahcten en wachten tot mijn pas er uit kwam, kwam niet he!!! Heeft dat ding mijn pas gewoon ingelsikt!!! En ik had nog niks anders gedaan dan alleen de pas in de gleuf duwen, had nog geen pincode of wat gedaan. Zover kwam ik niet eens!! Waarschijnlijk omdat hij het niet goed deed , maar goed. Dus ik mijn eigen bank bellen, pas geblokkeerd en nieuwe aangevraagd, dus dat zit wel goed, maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb maar gelijk via internet bankieren (pas was gekoppeld aan een andere bankrekening dus zo kon ik er wel bij)geld overgeboekt naar de andere rekning zodat ik in ieder geval bij mijn geld kan, maar jemig zeg wat idioot!!!

liefs woezel

Lilypie Fourth Birthday tickers


#2

ha ha ha zei hij nog wel dank u wel??? Nee das niet leuk, maar gelukkig heb je nog geld, ik heb het op vrijdag middag 5 uur ooit gehad en dan sta je…

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#3

Jeetje, zeker irritant! Gelukkig kon je geld overboeken, anders had je helemaal mooi gezeten. Pff, het is ook altijd wat. Succes en hopelijk heb je je nieuwe pinpas snel in je bezit!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers


#4

Ik stond een keer met n volle boodschappenkar bij de kassa en toen bleek dat ik mn verkeerde pas meehad, en verder helemaal geen geld sta je daar…

Lilypie Second Birthday tickers