Invriezen


#1

ik maak alle hapjes voor onze jongste zelf en deze vries ik dan in. Nu vries ik regelmatig kip, tartaar etc of ingevroren vis in en ontdooi het maak een aantaal maaltjes voor hem en vries het weer in.
Weet iemand of je vlees/vis/kip meerdere xeren kan invriezen?


#2

Ik heb altijd geleerd dat je het maar 1 keer mag invriezen. Dus niet zoals jij het nu doet. Als ik dus vis of vlees voor Daan koop dan maak ik het meteen in porties en vries het in.

Groetjes,
Sandra


#3

Ik heb dat ook zo geleerd zoals Sandra zegt.
Als ik hapjes klaar maakte, zorgde ik dat ik alles had.
Op zaterdagmiddag stond ik dan meestal een uurtje te koken en alles klaar te maken en dan vroor ik het pas in.

Voor meidenkleding (vanaf 62) en jongenskleding (vanaf 56) http://verkopers.marktplaats.nl/3924486


#4

Als je vlees en/of vis rauw invriest en later ontdooit voor gebruik, kun je het na braden/bakken zonder problemen weer invriezen.

Rauw invriezen, ontdooien en weer rauw invriezen is geen optie.

Groetekes, Sje

Gewijzigd door - Sje op 13 Feb 2012 13:41:09


#5

Ik was toch wel erg benieuwd maar ik doe het dus niet fout. Ik ga de website van 't voedingscentrum eens bekijken.


#6

Nee hoor, je deed het al prima!

Groetekes, Sje