Iemand ervaring met schoolbekers van de xenos


#1

Rens wil per se een beker en broodtrommel van cars voor als hij straks naar school gaat. Ik dacht eigenlijk zelf aan mepal en dan gewoon een met naam er op.
Maar die wil hij absoluut niet hij wil per se cars.
Nou heb je die ook wel van mepal maar die vind ik best wel prijzig eigenlijk en ik ben bang dat dat ook snel kinderachtig word. Als hij er een aantal jaren mee kan doen zoals zo een met naam er op vind ik dat geen punt.
Nou hebben ze bij de xenos ook leuke schoolbekers van cars/hello ktitty/spiderman ed.
Vroeg me af of iemand die heeft en of ze goed bevallen9geen lekkage)

Groetjes Ramona


#2

Ja toevallig had mijn vriendin ze vorige week gekocht 1 van cars en 1 van prinses. Allebei de deksels draaide door, en de bekers lekte. Ze zou er mee terug gaan, maar weet niet hoe het afgelopen is.
Ik zou het eens vragen aan haar


#3

dan maar de mepal! haha
houd er rekening mee dat mepal deksel niet zo van afwasmachines houden… dus reken erop dat de flip open dop zo ongeveer een jaartje mee gaat… dan is ie wel toe aan iets anders als cars

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor ,Alexander & Emily!!




“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#4

Ik dacht dat dat mepal spul wat langer mee zou gaan als een jaar maar dat is dus niet het geval.
Die van de xenos gaan het dus ook niet worden heb geen zin in natte tassen.

Groetjes Ramona


#5

Hier voor dochter een Kittybeker van Xenos die al ruim een jaar meegaat, en zelfde model beker had ik voor de oudste 5 jaar geleden gekocht voor de psz, het plaatje is er wel helemaal afgesleten, dus nu gewoon een effen beker. Maar doet het nog altijd prima.

Ik vind ze fijner dan de Mepal bekers! Die hebben zo’n rubberachtig dopje in het deksel zitten, dat vind ik na een tijdje zo vies voelen :S De Xenos bekers zijn gewoon helemaal van hard plastic en dus naar mijn idee hygienischer.

Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt


#6

De mepal bekers zijn wel fijn … maar de vaatwasser vindt het deksel niet leuk… Dus die wassen wij met de hand en de beker zelf in de vaatwasser… Geen problemen mee…


#7

Hier een cars beker van big bazaar en dat komt volgens mij op hetzelfde neer als die van xenos. Geen enkel probleem mee.

Liefs Michelle


#8

Hier een cars beker van big bazaar en dat komt volgens mij op hetzelfde neer als die van xenos. Geen enkel probleem mee.

Liefs Michelle


#9

Toevallig heb ik de beker en trommel ook bij Action gekocht. Die van Cars.
Dani is vandaag voor het eerst wennen op school, dus gebruikt de spullen voor het eerst. Tot nu toe gaat het goed, haha

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#10

ik vind ze niet fijn hoor,
bij intertoys zijn ze wat duurder maar vele male beter.
Van xenos action enzz Deksels draaien door, en het plaatje word vaag.
En de trommels zijn ook niet al te best! (Daar bedoel ik mee ze zijn niet stevig)

Liefs van Mij


#11

Waarom een beker??
Je kan toch ook een pakje drinken bij zn broodtrommeltje in doen?

Hier heeft Noah alleen een broodtrommel en daar gaat elke dag een pakje drinken in en een koekje of fruit.

Liefs, Melanie



#12

Pakjes… Slecht voor milieu

Gewijzigd door - mini-boy op 05 Nov 2012 14:38:21


#13

Sorry, geen ervaring mee. Tim heeft voor zijn verjaardag beker via Simply Colors gekregen. Daar staat dan zijn naam al groot op. Vond ik wel zo makkelijk, hoef je er niet iedere dag een stickertje met naam op te plakken. Is een beker van Mepal en vind deze erg goed. Haha voor zover je dat nu al kan zeggen, want hij gaat pas sinds begin september naar school!

@mellanie, ik vind het wel erg prijzig worden om iedere dag pakjes mee te geven. En persoonlijk vind ik de drankjes in pakjes zoals whikey niet echt goed om iedere dag mee te geven.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#14

Ik haal altijd de pakjes bij de Aldi… Kost geen drol hoor daar,en zitten vaak per 6 of 8 verpakt.
Ik haal elke week vaak 2 pakken, 5 voor school, en de rest mogen ze in t weekend of zo door de weeks nog een keer.

Daar zit ook niet zoveel zoetstoffen etc in.

@Mini-Boy…Sorry qua pakjes drinken let ik niet op t milieu hahaha…

Liefs, Melanie



#15

@Melanie

Pakjes drinken mogen niet op Rns z’n school. Ze proberen daar de afvalberg te beperken en zo ook kosten te besparen. En idd vaak zijn pakjes drinken niet zo gezond en op Rens z’n school mogen er alleen maar gezonde dingen mee naar school.
Vandaag die beker van de xenos ff goed bekeken maar die dop draait idd door.
Heb uiteindelijk een cars bidon met nog een dopje eroverheen en een carsbroodtrommeltje gekocht.
Volgens mij is zo’n bidon voor een kleuter iets makkelijker in het gebruik dan een beker met schroefdeksel.
Heb hem net vol met water gedaan en flink geschud maar hij lekt niet, nou hopen dat dat zo blijft.
@Sandra die broodtrommel en beker had ik dus voor Rens ook willen nemen maar hij vind ze echt heel lelijk met naam er op. En daar is hij nogal uitgesproken in zeg maar. Komt niet veel voor maar als hij dat zegt weet ik zeker dat hij het echt niet wil gebruiken
@miremady
Big bazaar hebben we hier helaas niet in de buurt. Jammer hoor ben er wel eens geweest en ze hebben best leuke dingen

bedankt voor het meedenken hier allemaal


#16

Misschien een tip leg de bidon de hele avond op het aanrecht neer op zijn kant…
En hier gebruiken we ook pakjes drinken… gemak dient de mens…


#17

Dat kan ik idd nog wel ff doen.

Groetjes Ramona


#18

Hier een mepal beker en trommel. Daar doen we nu al ruim twee jaar mee en de beker lekt nog geen druppel! Nu hebben wij geen vaatwasser, dus wellicht dat dat scheelt? En het rubber kun je uit de deksel halen, goed schoonmaken en zonder problemen weer terug doen Ook het klepje van de bovenkant van de dop kan er probleemloos afgehaald worden om te kunnen reinigen.

De beker van Action was hier niet druppeldicht met een natte tas tot gevolg (was een cadeautje van één of andere sint…).


#19

Wij gaan denk ik ook voor een beker van Simnply colors met naam (mepal). We hebben ook beker staan van de hema, maar die lekken ook snel. Verder hebben we nog een beker staan van een bepaalde voetbalclub ook met zo’n rubberen randje erin en daar heb ik nooit problemen mee.
Het enige is dat Seth die bekers niet zelf open kan draaien… Hoop niet dat het een probleem is. Een bidon gaan wij niet doen, die vind ik slecht schoon te maken in het tuutje, waardoor het snel gaat schimmelen, bleh!
Een pakje gaan we ook niet doen, te veel toegevoegde suikers naar mijn mening, en Seth wordt even blij van een beker slappe diksap

Liefs, Anne


#20

Ik heb voor Marijn een Mepal beker en deze is zeker wel al 10 jaar oud, het plaatje wat er op staat interesseert hem niet. En ik heb 2 bekers van de action en deze gaan nu een dik half jaar mee en nog geen problemen mee gehad. Ik doe er uit voorzorg een diepvries zakje omheen. Af en toe mag hij een pakje drinken mee. Pakje zijn naar mee idee net zo slecht als ranja.
Broodtrommel krijgt hij alleen mee als hij moet overblijven (tot nu toe wel al 1 keer) en voor de rest plastic zakje en deze gebruik ik gerust 2 keer als hij nog schoon is, kruimels eruit en hij kan zo nog een keer mee. Broodtrommels nemen gelijk zoveel plek in de vaatwasser.