Iedeen voor uitdelen


#1

Ben ik meestal erg crea wil het nu even niet lukken. 31-8 deelt morgan uit op het KDV. Ze neemt dan afscheid en om nu met de standaard cupcakes te komen vind ik zo saai. Ze neemt tenslotte afscheid. Hebben jullie nog leuke ideen??

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#2

Vorig jaar heb ik voor de verjaardag van de oudste (toen groep 5!) gewoon spiezen gemaakt. 1 schaal met spiezen kaas/worst/komkommer/tomaat en 1 schaal met fruitspiezen.

Binnen 10 minuten waren allebei de schalen helemaal leeg. Zo’n simpele traktatie doet het nog steeds prima. Leuke prikkers gebruiken en je steelt de show want inderdaad, iedereen trakteert al cupcakes!

Groetekes, Sje


#3

Ohja, en toen de oudste afscheid nam van de psz omdat ze naar de basisschool ging had ik koekmobieltjes (ontbijtkoekjes in een verpakking met print van een gsm) met daar omheen een hangslotje + een kaartje met de tekst “Ik ga naar de basisschool dus ik sluit mijn tijd op de peuterspeelzaal af! Liefs, [naam]”.

Zie hier voor hangslotje:

Groetekes, Sje


#4

Nog een, toen de jongste naar de basisschool ging had ik van die milkbreak-koeken (maar dan de Aldi-versie) met daar omheen van die houten kinder-horloges en kaartje met de tekst “Ik vond het fijn om samen te spelen maar het is de hoogste tijd om naar groep 1 te gaan! Liefs, [naam]”.

Zie hier voor die horloges:

Groetekes, Sje


#5

Ik lees mee, want Merel is volgende week ook voor het laatst op het kdv. De ideeën van Sje zijn ook erg leuk trouwens.

Groetjes Natasja



#6

Ook ik lees mee, want Tim is volgende week voor het laatst. En ik heb echt nog geen idee wat ik moet trakteren. Tim heeft begin juli al getrakteerd, vanwege zijn verjaardag. Maar nu is hij echt voor het laatst, dus vind het wel zo leuk om dan nog even te trakteren.

Geven julie overigens nog iets aan de juffen als bedankje of niet?

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers


#7

De iddeeen zijn zeker leuk Sje, vooral die horloges.

En wij willen de vaste leidsters wel eenm chocolaatje geven. Ik ga zelf ook nog snuffelen.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#8
quote:

Geven julie overigens nog iets aan de juffen als bedankje of niet?


Van de basisschooljuffen weet ik dat ze gillend gek worden van de bergen chocolade en douchegel die ze aan het eind van elk schooljaar krijgen, dus ik zoek het nooit in dat soort cadeautjes. Ik laat aan het eind van elk schooljaar mijn dametjes een spiegeltje beschilderen (en/of versieren met foamstickers, roosjes etc.) als bedankje en ik laat ze een kaart schrijven met zoiets als “als je in deze spiegel kijkt zie je de liefste juf ter wereld!”.

Zelf schrijf ik ook altijd nog een kaart om te bedanken.

Zie hier voor die spiegeltjes:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/80232831/#/20232829

Juffen zijn nog het meest blij met zelfgemaakte cadeautjes. Zo kun je ook een fotolijstje laten beschilderen/versieren door je kleine mop (simpele blankhouten fotolijstjes ansichtkaartformaat kosten ongeveer niks bij bijv. Ikea), leuke foto van de kleine mop erin, kaart erbij en klaar is het cadeautje!

Groetekes, Sje


#9

Wat super leuk zeg die houten horloges! Die zal ik ook even onthouden…

Jasper heeft al wel afscheid genomen van de babygroep, en toen hebben we een beetje als uitzwaaien allemaal handjes op gekleurd karton geverfd , die weer uitgeknipt, tekst erop en aan een potlood geknutseld. Maar je kan zoiets natuurlijk aan allerlei andere cadeautjes knutselen.

Best grappig, jullie hebben het over de standaard cup-cakes, maar in de drie jaar dat Jasper op het KDV zit heb ik er nog geen een voorbij zien komen, heb wel mn kast vol staan met bellenblazers…

Groetjes Carolien.

Lilypie Fourth Birthday tickers

pregnancy calendar


#10

Oh ja bellenblaas, ook zo afgezaagd. Die had ik hier op een bepaald moment ook een hele doos staan. Net als potloden met een koddige gum erop, dat was ook nogal eens een populaire traktatie hier.

Groetekes, Sje

Gewijzigd door - Sje op 21 Aug 2012 22:23:10


#11

Oh, aan zo’n potlood kun je ook een vlieger knutselen.

Op a5-formaat vlieger uit leuk karton knippen, potlood er achterop bij wijze van versteviging, cadeaulint er onderaan, papieren strikjes erop plakken en je hebt een leuke traktatie.

Groetekes, Sje


#12

Ha ha ha ha iddeen genoeg. Dat van dat potlood is zeker leuk Sje. Ik ga zaterdag ook nog wel ff in de action snuffelen. Kijken wat ze daar hebben. Overigens heb ik wel altijd cupcakes gedaan omdat spiezen met die hele kleintjes geen succes is en morgan heeft heel veel geloven op het kdv dus die eet dit niet en die dat niet en zo mochten ze het allemaal hebben.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#13

Geen idee of ze ze nog hebben bij de Action maar daar hadden ze een poos geleden van die kleine opwindbare diertjes voor in bad. Zie hier:
http://www.traktatieworkshop.nl/traktatiekado/speeltjes/opwindbaar-badspeeltje/104180.html

Volgens mij hebben ze ze bij de Hema ook gehad.

Die zijn ook erg leuk om te trakteren.

Groetekes, Sje


#14

Sorry Sje maar dat zijn flut dingen die baddiertjes.
Ik heb ze bij de Hema gekocht en er is er niet 1 bij geweest die 2x een baduurtje hebben overleefd!

De rest van jou is wel heel leuk!

Ik heb de leiding op iets getrakteerd wat ze nu nog hebben staan!
Ik had bij de blokker ijzeren plantenpotjes gekocht (50%korting) met een leuk hartje erop.
Daar heb ik een fleurig plantje ingekocht en ook bij de blokker hadden ze van die vlindres aan een pin (ook 50%) en die heb ik erin gestoken (stuk afgeknipt) zovan Aaron vliegt uit!

Gisteren toevallig waren we op straat en kwam een juf van de PSZ aangelopen en zei ze zo: en moeders…ik heb nog steeds het plantje staan…zo leuk…beeetje water erbij en het plantje is weer blij!
Vond ik leuk om te horen want chocolade is zo weggegeten en zijn ze na 100x gehad te hebben ook niet meer blij mee.
En dit plantenpotje kunenn ze altijd hergebruiken en de vlinder ook.

Gr, Danielle

Nog effe…ik had het met doorzichtig inpakpapier ingepakt en een leuke strik erom met nog een “bedankt” kaartje eraan

Gewijzigd door - danielle en aaron op 22 Aug 2012 20:31:47


#15

Oh vervelend dat die van de Hema inderdaad niet lang leefden. Die van de Action waren wel goed. Spelen ze hier nu nog mee als ze de kans krijgen.

Groetekes, Sje


#16

Haha…Sje…als ze de kans krijgen…komt zo over van “ze mogen 1x in de 3 weken in bad”!

Gr, Danielle


#17

Haha, nee hoor, maar meestal douchen ze. Ze mochten ook altijd wel in bad met z’n tweeën en dan lekker even een half uurtje spelen maar inmiddels zijn ze 7 en 8 dus dat is altijd gezeik en gezeur tegen elkaar. Dus ik heb gezegd dat ze niet meer samen in bad mogen. Ik was dat gekattekop helemaal zat terwijl ik zelf stond te douchen.

En alleen in bad komt alleen nog maar voor als bijv. de ene toevallig uit logeren is ofzo en de ander hier thuis een lekker verwenavondje krijgt. Dan mag de thuisblijver kiezen wat ze wil doen en dat is nogal eens “in het ligbad!”.

Dus de keren dat ze nog in het ligbad zitten is met gemak op 1 hand te tellen op jaarbasis. En de keren dat ze met zo’n opwindbaar speeltje spelen dus ook.

Groetekes, Sje

Gewijzigd door - Sje op 22 Aug 2012 21:12:25


#18

Hmm iets zelf maken is eigenlijk ook een heel leuk idee. Daar hebben ze bij de action ook genoeg dingen uit te kiezen. Ik denk dat ik met puppy maar eens even ga kijken zaterdag.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#19

Waarschijnlijk zat inspiratie bij de Action! Laat nog even weten wat het geworden is he?!

Groetekes, Sje


#20

En wat is het uiteindelijk geworden? Zag wel wat op fb, maar niet echt goed gezien wat het was.

Tim is morgen voor het laatst op de creche. Hij heeft met zijn verjaardag eind juni al getrakteerd. Maar vond het wel leuk voor hem om nog even te trakteren, omdat het nu zijn laatste dag is.

Heb net mini worstenbroodjes gemaakt. Gewoon van mini knakworstjes en daar een rolletje bladerdeed om heen.

Voor de juffen heb ik een prentenboek gekocht, wat ze op de creche kunnen voorlezen. Aan het begin van het boek heb ik Tim zijn hand ering getekend. En een leuk bedankje erin geschreven. En Tim heeft voor beide juffen nog een mooie tekening gemaakt.

Heb eigenlijk nog nooit een speelgoedje getrakteerd toen Tim jarig was. Iedereen moet dit voor zich weten, maar vind dit persoonlijk niet nodig. Vind traktatie om op te eten voldoende en leuker. En vaak zijn het kadootjes waar je niks aan hebt. Zo heb ik hier geloof ik al 15 flesjes bellenblaas staan en ook al tig badspeeltjes gekregen.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers