Eva eet al een tijd met de pot mee. Dat gaat de ene keer beter dan de andere. Smeuiige dingen, zoals pasta, vindt ze lekker en eet ze dus goed. Aardappelen met groente en vlees minder, want die vindt ze volgens mij erg droog. Ze gaat dan met haar vingertjes in het eten zitten en graait er bv alleen de kipjes uit. Potjes, die natuurlijk een beetje ‘nat’ zijn, vliegen er nog steeds goed in. Mijn vragen:
- ik snij aardappelen/groenten/vlees gewoon klein en prak het een beetje. Doen jullie dat ook zo, of gooi je alles bv in een blender om het gladder te maken?
- wat kan ik toevoegen om alles wat sappiger te maken? Zelf dacht ik aan magere jus uit een pakje, wij eten zelf alleen bijna geen jus. Ik wil het niet té vet maken.
- het eten mag dus wel wat smeuiiger worden. Gaat dat bij jullie ook beter naar binnen dan de droge happen?
Groetjes Rainbow, trotse mama