Hij kan het!


#1

Rico kan eindelijk fietsen!! oooh ik ben trots! en hij gaat hard!! ik vind het echt heel stoer van hem, hij is dan wel liever lui dan moe (lees: duwstang haha!) maar goed hij kan het en het gaat steeds beter!

Heb ik dan voor jan doedel een loopfiets gekocht??? want dat lukt nog steeds niet echt geweldig en het boeit m ook bar weinig…
loopfiets te koop!! haha


#2

Goed hoor! En die loopfiets gewoon laten staan joh. En erbij zeggen dat het eigenlijk een motor is

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#3

haha een motor, ja goeie hahaha!


#4

Cool hoor van Rico!!!
Enne idd die loopfiets gewoon laten staan hoor, is een goede tussenstap naar fietsen zonder zijwielen omdat ze het evenwicht al goed oefenen.
Jack heeft ook een loopfiets en dat gaat nu supergoed!!! Maar los fietsen, nee das nog een brug tever hahahah.


#5

Wat super joh dat hij kan fietsen.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers


#6

@Christa: haha ja ik snap m maar ik dacht altijd dat een 3wieler vanaf 3 jaar was, en een loopfietsje voor daarvoor zeg maar… maar idd is ook krom want daar leren ze juist het evenwicht bewaren (loopfiets zonder zijwiel)

@Sandra: ja en het is echt leuk!! behalve dan als ie ineens geen zin meer heeft en ik hem kan rondduwen…lui wammes is het


#7

Maar rijdt hij nu op een driewieler of een fiets met zijwieltjes?

De onze fietste ook eerst voor hij op een loopfiets durfde hoor, dus dat ding moet je echt niet weg doen!

Maar wel ontzettend goed van Rico! Hij doet het gewoon op zijn tijd en dat is prima


#8

Wat goed van hem!!
Enne… ik neem Seth ook weleens ergens mee naartoe op de driewieler, maar dat is echt ontzettend zwaar met trappen!
Nu staat zijn gewone fiets nog bij opa en oma, maar daar kan hij ook op fietsen, en ik denk dat dat minder vermoeiend is.

Liefs, Anne


#9

idd rico heeft en 3wieler. en ik vind dat ook zwaar voor hem af en toe. want hij is al gauw moe zeg maar…
we moeten nog een gewone fiets kopen met zijwielen, maar waar ik wel van baal. ik zeur nooit over geld uitgeven voor rico, maar een 12 inch is voor kinderen tussen 3 en 4 jaar en daarna ga je over naar een 16 inch ofzo he?
de goedkoopste fiets die ik gezien heb was 100 euro die er een beetje leuk uit zag, en dan heb ik zoiets van: goh 100 euro voor een jaartje?! beetje belachelijk…


#10

Wat goed van Rico! Bravo!



#11

Super!
Kan je er nog harder achteraan hollen!

Lilypie Third Birthday tickers
<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jaFDp2.png” width=“400” height=“80”


#12

@Marmama: hahaha is goed voor de lijn


#13

Super van Rico. Maar idd die driewielers trappen zwaar. Rens fietst ook veel liever op z’n gewone fiets als op de driewieler. Maar waarom kijk je niet even op MP. ik vond idd 100 euro ook best veel voor een jaartje. Ik heb een hartstikke mooi corvino fietsje kunnen overnemen voor 25 euro waarvan je op een klein krasje op het stuur niet kon zien dat het een 2e handsje was. Hij is rood met zwart en hartstikke stoer. Hij heeft deze ook gewoon voor z’n verjaardag gekregen. Zelf was mijn allereerste nieuwe fiets ook de mama fiets die ik nu heb.

Groetjes Ramona

[img]http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/WMdZJqM.jpg" width=“91” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie - Personal picture” />[img]http://lb1m.lilypie.com/WMdZp2.png" width


#14

ja dat is idd een idee Ramona, had er al wel op gekeken maar zag niet iets in de buurt… maar we houden het in de gaten
mamafiets heb ik wel nieuw maar was wel goedkope, van matrabike. moesten zelf alleen de wielen er nog onder draaien haha maargoed was daar 350 ofzo voor kwijt… nog best prijzig, maar het is wel een hele fijne fiets!