Het prille leven


#1

Het prille leven is een uniek boek met ervaringsverhalen van ouders van couveuse kinderen waarin zij openhartig hun gevoelens blootleggen.

 Het boek bevat aangrijpend verhalen en is een bron van herkenning voor ieder die in een soortgelijke situatie zit, aangevuld met nuttige informaties. Het boek wilt vanuit het perspectief van ouders een beeld geven van de vele punten waarmee ouders van couveuse kinderen geconfronteerd worden. Naast de ervaringsverhalen van ouders is er in het boek ook ruimte voor verhalen van ouders waarvan hun baby’s helaas niet meer onder ons zijn.

 

Een absolute aanrader voor een ieder die meer wilt weten over hetgeen couveuse ouders meemaken. Het boek kun je bestellen via de website www.n-akalonu.com


#2

Ja hoor, ookal is dit een oud berichtje, het boek is nog steeds te krijgen!

Gisteren viel ie op de deurmat.......... en van wat ik zo snel al even gelezen heb staan er heel veel herkenbare dingen in voor ouders van couveusekinderen, de teleurstelling over je plotseling afgelopen zwangerschap, angst over de gezondheid van je kindje, je twijfels, het gevoel van onwerkelijkheid noem maar op.

Ik heb het zelf dus nog niet volledig gelezen, maar van wat ik nu zie ben ik er heel blij mee. En wil het boek ook gaan gebruiken om (schoon)ouders te laten lezen zodat ze ook begrijpen wat die periode voor ons betekend heeft, wat voor indruk het heeft achtergelaten.

Bedankt Nicky!

 

Groetjes Carolien.


#3

Dit is al een heel oud berichtje, en de link werkt dan ook niet meer....

Maar misschien reageert de plaatser van dit bericht toch nog en kan je mij vertellen of dit boek nog ergens te krijgen is? Via google vind ik m niet namelijk.....

Groetjes Carolien.