Hallo ik ben


#1

hallo ik ben natascha ben 30 jaar, getrouwd en heb 3 kindjes 1 meisje (6) en 2 jongens ( 1 van 2 en 1 van bijna 4 jaar). woon in hoogvliet/rotterdam vlakbij spijkenisse. Mijn man is broodbakker en die werks savonds en snachts ( van 19.00 - 3 a uur snachts)en de kids zien hem overdag altijd dat vinden ze erg fijn. Ik ben fultime moeder en vanaf volgende week gaat ook mijn jongste naar school ( psz) en dan wil ik wer wat huishoudelijk werk gaan doen wat ik voor de geboorte van de kids ook deed. zodat ik er toch ben als de kids uit school komen en tussen de middag ook thuis ben. verder hou ik ervan om leuke dingen te doe met het gezin en gezellig samen zijn met vrienden, en ik hoop ook hier wat vrienden te maken want ik heb er 2 maar zie ze erg weinig en wat met meer mensen contact hebben vind ik ook gewoon gezellig.

willen jullie mer weten vraag het gerust hoor haha.

groeten natascha (natas)

hou van me 3 boeffies


#2

Hoi Natascha,

Welkom! Gezellig dat je hier mee komt kletsen.

Ik ben Carolien, 32 jaar, getrouwd en troste mama van Jasper. Hij is in juni 2 geworden en een heerlijk boefje die nu echt zijn eigen willetje aan het ontdekken is. Zelf werk ik als verpleegkundige in de psychiatrie en mijn man werkt op een vakantiepark. We wonen in Drenthe.

Handig een man als broodbakker, heerlijk vers gebakken broodjes bij het ontbijt! Maar kan ie overdag wel een beetje slapen met de kids in huis?

Veel plezier hier op ikkeben,
Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#3

hoi carolien
ook een kleine uit juni leuk. die van mij is 23 juni 2 geworden en die heeft ook aardig een eigen willetje en soms driftbuien niet normaal.
ja handig he een man als broodbakker maar elke ochtend verse boodjes dat niet wel gewoon brood haha. en soms lekkere gebakjes. Ja hij kan wel slapen als hij rond 4 uur thuis is dan gaat die om 5 uur naar bed en slaapt dan tot een uurtje of 1 smidags. Als de kids vrij zij zoals vakantie dan hoort hij helemaal niks anders ziiten ze overdag op school. hij slaapt overal doorheen haha.

hou van me 3 boeffies


#4

Jasper is op 21 juni geboren (vaderdag ) dus scheelt maar 2 dagen! Grappig.
Wel een hele leuke leeftijd, vind het tot dusver trouwens allemaal leuk, elke leeftijd heeft zo z’n leuke dingen. Maar nu ze aardig beginnen te kletsen, eigen willetje, echt zo’n wijs minimensje worden…echt super leuk.
Maar jij bent al ervaren voor wat betreft de peuterpuberteit, met nog twee oudere kindjes! Dan kom ik vast nog wel wat adviezen van je tegen

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#5

dat is dus het rare ervan haha.onze oudste heeft deze fase niet ghad wel een niet luisteren maar daar bleef het bij. daarbij is de jongste het ergst. maar hij kletst nog heel veel in zijn eigen taal en probert wel veel duidelijk te maken maavaak snapen we hem niet. en dan zegt hij mamma kom ( andere woorden dan leg ik het zo maar uit als je me niet snapt haha) . en dan die driftbuien en met eten gooien aan tafel enz slaan knijpen als die zij buien heeft. dat ken ik helemaal neit dit is echt nieuw voor ons haha raar he. maar ook toeval zeg dat ze maar 2 dagen schelen . en idd wat je zegt elke leeftijd heeft wel iets. zo heeft de jongste ook echt ondeugende trekjes waar je om moet lachen en hij weet dat want dan kijkt hij ons stieken aan en begint al een klein beetje te lachen ( zonder geluid). vanaf volgende week dondedag gaat roy ( de jongste) voor het eerst naar de peuterspeelzaal en komt dan nog voor 2 maandjes bij zijn broer in de klas. ben benieuwd hoe die dat gaat vinden. hij ging altijd wel mee en dan f een half uurtje spelenen dan met mamma mee terug maar dat nog 2x en dan gaat hij zelf ook lekker spelen. maar ik denk dat zijn broer hemer wel mee helpt als die gaat huilen als ik dan wegga. doet hij thuis ook wel eens. prat ie van jou al veel woorden of 2 woord zinnen?

hou van me 3 boeffies


#6

Welkom!

Ik ben Anne, 22 jaar en moeder van Seth van 2,5 jaar.
We wonen met z’n drieën in Rotterdam.

Liefs, Anne


#7

Jasper is de afgelopen maand flink begonnen met kletsen, hij gebruikt steeds meer 3-woorden zinnen, soms nog wat handgebaren erbij, zoals ‘mama zitten hier’ ‘ikke zelluf doen’ ‘grote bed ja?’ (dan wil ie dus op ons bed spelen)
Ik kan hem over het algemeen vrij goed volgen. Vergeleken met een neefje en vriendinnetje van dezelfde leeftijd kletst ie wel meer en ook duidelijk. Maar in andere dingen zijn zij weer handiger zoals eten met een vorkje b.v.

Moeilijk he om je lach soms in te houden als ze zo stiekem ondeugend zijn… Bij Jasper straalt het ook zn ogen uit! Eigenlijk is het heel slim en schattig maar niet lachen hoor, dat hebben ze snel genoeg in de gaten en gaan ze lekker door!

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#8

je zoontje praat beter dan mijn zoontje. maar hoop dat dat ook snel komt hij praat nog vel in zijn eigen taal en probeert het wel duidelijk te maken aan ons maar soms dan begrijpen we hem gewoon niet. en die ondeugd dat stralen ze idd uit uit hun ogen en je moet echt e lach in houden ja.

hoi anne welkom
leuk dat je in roterdm woon waar woon je in rotterdam?

hou van me 3 boeffies


#9

Wij wonen in Schiebroek.
Maar vanaf volgende week kom ik elke week door Hoogvliet met de metro, als ik naar mijn stage in Spijkenisse ga

Liefs, Anne


#10

Gezellig!
Welkom hier!

Ik ben Marloes, 26 jaar en getrouwd.
We hebben een zoon Luka van 2 jaar ( 6 Augustus is hij 2 geworden) en een dochter Jenthe van bijna 5 maanden.
We wonen in Purmerend, in Noord-Holland.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis.

Veel plezier hier!

Lilypie Third Birthday tickers
<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jaFDp2.png” width=“400” height=“80”


#11

hoi anne
toevallig leuk hoor .en hoe bevalt het op je stage

hou van me 3 boeffies


#12

Hallo Natas, welkom! Gezellig iemand uit Rotjeknor, leuk accent ook hihi (mijn vader is oorspronkelijk ook een Rotterdammer)

Grtjs xx Ghislaine

Lilypie Second Birthday tickers