Goulash met Rijst


#1

500 gram gehakt.
500 gram kip
250 gram Blokspek.
Halve rode paprika.
1 midden grote ui.
3 kleine blikjes tomaten puree.
1 bakje champions
Snufje zout en peper
Scheut rode wijn
scheut room/koffiemelk.

  • Snij de kipfilet in blokjes, bak deze in een grote pan/wok.
    Voeg het gehakt toe en pureer deze.
  • Voeg de spekjes toen daarna de champions.
  • Een beetje zout en peper erover strooien.
  • even 10 min laten sudderen met de deksel er op.
  • Dan de tomaten puree aanmaken met water, (ongeveer 300ml)
    aan de kook brengen en als laatst een scheut rode wijn en een scheut room/koffie melk toevoegen.

En dan ongeveer een uur/Anderhalf uur laten suderen.
En vervolgens serveren met Rijst.

Eet smakelijk!

Tip: De goulash een nachtje laten staan, dan komen de ingredienten beter tot zijn recht.

Groetjes Marianne Mama Van Ruben.

Gewijzigd door - MJ op 25 Nov 2005 18:23:56


#2

Mjam dat is lekker, we eten het regelmatig alleen dan zonder de wijn…
De meiden zijn er ook dol op, hun bordjes zijn zomaar leeg

Een knuffel van een trotse vader!!
Papa van Shakira (24-12-2002)

en Fajah (17-11-2004)