500 gram gehakt.
500 gram kip
250 gram Blokspek.
Halve rode paprika.
1 midden grote ui.
3 kleine blikjes tomaten puree.
1 bakje champions
Snufje zout en peper
Scheut rode wijn
scheut room/koffiemelk.
- Snij de kipfilet in blokjes, bak deze in een grote pan/wok.
Voeg het gehakt toe en pureer deze. - Voeg de spekjes toen daarna de champions.
- Een beetje zout en peper erover strooien.
- even 10 min laten sudderen met de deksel er op.
- Dan de tomaten puree aanmaken met water, (ongeveer 300ml)
aan de kook brengen en als laatst een scheut rode wijn en een scheut room/koffie melk toevoegen.
En dan ongeveer een uur/Anderhalf uur laten suderen.
En vervolgens serveren met Rijst.
Eet smakelijk!
Tip: De goulash een nachtje laten staan, dan komen de ingredienten beter tot zijn recht.
Groetjes Marianne Mama Van Ruben.
Gewijzigd door - MJ op 25 Nov 2005 18:23:56