Gek op koken


#1

Hoi allemaal,

Ik ben gek op koken, helaas is er niet altijd tijd en zin in uitgebreid koken en dus moet er soms ook wel eens wat makkelijks op tafel komen.
Ik was altijd huiverig voor maaltijdsalades, maar laatst toch maar geprobeerd.

Ingrediënten:
Fusilli Tri Colore
Blikje maïs
Blikje doperwtjes
(evetueel andere of meer groentes)
Zongedroogde tomaat (in olijfolie)
Bolletje mozzarella
basilicum
zout en peper
Extra vierge olijfolie

Bereiding:
Pasta koken zoals staat aangegeven op de verpakking.
de Maïs en doperwtjes even de kook erover.
Mozzarella in kleine blokjes snijden, evenals de zongedroogde tomaat.
De pasta afgieten en met koud water afspoelen.
De groente, mozzarella en tomaat erbij.
Een scheutje olie van de tomaat erbij en een klein scheutje olijfolie.
Op smaak brengen met zout en peper en basilicum.

Deze maaltijd salade kan zowel warm, lauw als koud gegeten worden.
Hij viel bij de rest van mijn gezin erg goed in de smaak.

Groetjes Broekie

Maak iets moois van het leven! Laat niemand voor je denken en maak je eigen keuzes!