Fotograven in supermarkten


#1

Ojee, wat ik nu toch weer heb…
Twee weken geleden Jasper in de supermarkt laten fotograveren, opname kosten zijn 2,50 en dan krijg je 1 foto gratis. Maar natuurlijk bieden ze je daarnaast allerlei andere foto’s en combinatiekortingen aan.

Nou ik was helemaal in shock, wat een gave foto’s… en ze hadden ook 3 linnendoeken afgedrukt…heel gaaf.

Ik heb echt geen flauw idee wat ik moet doen, ik vind ze zo super dat ik geneigt ben om alles te kopen…maar dan ben ik zo’n 200 euries lichter (das inclusief 1 linnendoek en 15 foto’s in verschillende maten) maar jeetje 200 euries !!! Ik heb de verkoopster gevraagd om het allemaal weer even netjes in te pakken en weg te stoppen zodat ik er even over na kan denken, dan ga ik vanmiddag weer terug… pfff moeilijk. Ik verklaar mezelf voor gek als ik zoveel geld uitgeef aan foto’s maar Jasper was zo in z’n element en staat overal zo super leuk op.

En het ergste van alles… alles wat je niet besteld gooien ze gewoon weg… das toch eeuwig zonde van die gave canvasdoeken?

Nu snap ik het psychologische spelletje van deze acties!!!
Ik doe er de volgende keer niet aan mee, hihi!

xxx
Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#2

Ik wil net zeggen: de tactiek werkt

Wij hebben dat ook een keertje gedaan. Als je het kan lijen, gewoon doen. En dan met jezelf afspreken dat je de volgende keer met een boog om die mensen heen loopt.

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#3

O, dat is zo moeilijk!!!

Denk even na over wat je met de foto’s gaat doen.
En neem dan alleen de foto’s die je echt kwijt kan om neer te zetten of op te hangen, dan kun je misschien al heel wat wegstrepen?!

Succes met kiezen, want het is inderdaad heel moeilijk!
Liefs, Anne


#4

Pfff herkenbaar! Ik ben er ook met ogen ogen ingetuint toen Joey een maand of 9 was… Wat een geweldige gave foto’s zijn dat geworden,e n auwww wat deed het pijn, dat ze die zomaar weg zouden gooien als ik het zou kopen Ik heb ze samen met mijn moeder en zusje allemaal gekocht, en dat was een hele klap geld ja! Maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om keuzes te maken, er za niet 1 foto tussen die niet mooi was! We hebben alleen de canvasdoeken laten liggen, want die waren echt duur!

En weet je wat het allerergste is… Ik heb er nog niet een opgehangen! Ik heb er geen passende lijsten voor, en het is er ook nog nooit van gekomen om er naar opzoek te gaan… Ik schaam em diep voor die actie! Ik loop er nu dus altijd met een hele grote boog omheen! Succes met kiezen… Of veel plezier met alle foto’s

Groetjes Anouk



#5

ohw geweldig he! wij hebben dit gedaan toen rico 1 was. ook wij stonden van
wij hebben uiteindelijk, alle foto’s gekozen op de canvas na… met in ons achterhoofd dat als hij 4 wordt wij de canvas doeken nemen, die zijn alleen zo duur. maar zo gaaf! 1 in Sepia en 1 in kleur en 1 in zwart wit hadden ze gemaakt. ik denk dat ik dan de sepia en kleur neem…gaaf is dat he!
en idd, als het ZO duur is, waarom drukken ze dan alles zo al af?! is toch belachelijk ja, dat ze het weggooien! hmz!


#6

Let me guess… Bell Photo…

Ik ga daar noooooit meer heen.
Wat een oplichters.

Voor mijn man zijn verjaardag heb ik ooit foto’s van H. laten maken.
Ik had er 2 uitgezocht en kon 63.- betalen.
Geen goed licht daar, kom ik thuis, is er 1 gewoon scheef gemaakt (zag je alleen als de foto in de lijst zat) en de ander was onscherp (zag je alleen bij daglicht).
Na weeeeeeeeken heen en weer mailen (de mevrouw die er over ging was op vakantie, me vergeten, te druk, blablabla) mocht ik terugkomen om nieuwe foto’s te laten maken.

De scheve is nu wel ok, maar de foto met de bloem heeft ze een snotneus die blijkbaar voor dat geld niet even weg konden werken! Ja, ik mocht nog wel een keer terug komen. Ja daaaaag, ik blijf zeulen met mijn kind van 5 maanden!

Bah, nee ik ga naar een goede fotgrafe in Eindhoven. Daar betaal ik 85.- voor ruim 30 foto’s op DVD en allemaal leuk en mooi bewerkt. Ze heeft alle tijd, heel veel ervaring, enorm veel keus aan stoeltjes, bankjes, teiltjes en andere accessoires en ze neemt uitgebreid te tijd voor je. Je mag zelfs een keer omkleden.

Hier was ze ongeveer 11 maanden:
Niet quoten aub, dan haal ik ze straks weer weg

Gewijzigd door - MamaH op 16 Sep 2011 20:03:12


#7

@ MamaH: wat een prachtige foto’s zeg van je meisje!!

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#8

Wow wat een prachtige foto’s! En wat een knap meisje zeg

Groetjes Anouk



#9

Oplichters vind ik het !!! Dan te bedenken dat de meeste foto’s oer lelijk waren en die 2 die ik dan wel wilde kostte me ruim honderd euro !!! Want nam ik het hele pakket dan was dit veel voordeliger geweest. In eerste instantie deed de dame in kwestie heel begrijpend, prima … ging uit van een bepaald bedrag wat ik uit haar verhaal begrijp … TOT ik wilde pinnen en een schrikbarend hoog bedrag zag !!! Ja, heb betaald maar daarna wel een klachtenmail gestuurd …

UITERAARD … GEEN REACTIE }

1X NOOIT MEER !!! de stoom komt nog uit mijn oren …


#10

@Esther, … ik merk het, je stoomt nog steeds!!! Ja het is echt idioot duur, en ik loop er de volgende keren dan ook met een grote boog om heen, ik weet nu dat ik de verleiding toch niet kan weerstaan en veel te veel geld uitgeef!

Maar euh… ik verklaar mezelf nu dus werkelijk voor gek!
Maar o wat ben ik super super blij met m’n twee canvassen en alle foto’s
Het enige dat ik heb laten liggen was de sepia canvas, ik vind zacht sepia erg mooi maar deze was behoorlijk bruin/donker.

Ik belde mn man in de hoop dat hij van z’n werk even wilde komen meedenken, maar dat ging niet lukken en hij had natuurlijk wel in de gaten dat ik dolenthousiast was van alle foto’s dus hij zei ‘meid dan doe je dat toch!’ tja…dat had ie natuurlijk niet moeten zeggen, dus ik ben overstag gegaan en ben met ogen open in de verleiding gestapt!!!

@MamaH: nee, geen Bell, maar kids-profi-portrait.
Super gave foto’s van je dochter zeg! Wat een heerlijk meisje, stoere schattige kleertjes en die kralen, geweldig!

Ik wist eigenlijk meteen bij deze opnames al dat ik er enthousiast over zou zijn, dat ging al hartstikke leuk en jasper was helemaal in zn element. Er is geen foto waar hij niet op lacht! Maar ja het prijskaartje…die ga ik nu snel vergeten en er gewoon van genieten want ik vind ze super gaaf!

Ik heb ze met mn eigen camera even opgenomen dus niet helemaal zo duidelijk als in werkelijkheid maar wel goed te zien:

Linnen 60x60

Linnen 40x40

en wat gewone foto’s:

en nog een hoop meer maar dat zal ik jullie besparen, hihi!

Groetjes Carolien.

Lilypie Premature Baby tickers


#11

Mooi geworden zeg, die foto’s van Jasper!

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#12

Wow! Wel hele mooie foto’s hoor, wat een stalende lach!

Groetjes Anouk



#13

Ze zijn echt heel mooi, misschien toch zijn geld wel waard Niet meer aan denken indd en gewoon genieten van de mooie foto’s

@mamaH

Mooi meisje heb je wat een leuke foto’s!

Liefs Michelle


#14

Hier stonden ze vorige week… Ik ben er niet ingetrapt…

Ik heb hele mooie foto`s van mn kereltjes…

en in mei 2012 hebben we weer een hele mooie fotoshoot (25jarig huwelijk van mijn ouders), krijgen ze van ons een mooie fotoshoot met kids en kleinkinderen :smiley:

Liefs, Melanie


#15

Dank jullie wel :smiley:

Je foto’s van J. zijn zeker wel mooi geworden!
Daar ligt het in elk geval niet aan haha.

Maar nog vind ik dat je te weinig voor je geld krijgt.
Ze proberen er echt een slaatje uit te slaan. Erg jammer want ik denk dat als ze normale prijzen zouden vragen ze veel meer zouden verkopen en er daarna veel meer klanten aan over zouden houden.


#16

Wat een mooie foto’s!

Erg he die prijzen die ze er voor vragen. Ik ben er bij Tim ook al een paar keer ingetrapt. En kon ze dan ook echt niet laten liggen. Het idee dat jij ze graag wil hebben terwijl zij ze anders weggooien. Maar het blijft idd belachelijk dat ze zulke hoge prijzen durfen te vragen.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers


#17

supermooie foto’s van jasper!

enne bell photo…ik geloof het wel ja dat wij daar waren. weet niet meer zeker. maar ik vond ze niet scheef of lelijk vond ze prachtig maar veelste duur.


#18

Ik heb ook pas foto’s laten maken bij Kids … huppelde pup in de supermarkt.
Mijn profiel foto is er een van (verkleind)
En dit is een foto van de hele canvas die koste 100 euro en een foto voor mijn ouders van 30 euro de rest heb ik niet genomen, de kleurenfoto’s waren niet mooi, hij had een heel raar gevlekt huidje en ik houd niet van sepia.

Je foto’s zijn prachtig!

MamaH ik ben ook op zoek naar z’n fotograaf waar je de opname kosten betaald en het dan op een DVD meekrijgt maar kan het hier in de buurt niet vinden.

Gewijzigd door - vlokje03 op 17 Sep 2011 22:26:51

Gewijzigd door - vlokje03 op 14 Jan 2014 21:59:14


#19

Waar woon je?
I kken er een aantal en wellicht weten zij iemand bij je in de buurt?!


#20

@vlokje wat een mooie foto van Dion!

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers