Eigenwijze man


#1

Ik heb echt een schat van een man, maar…hij is enorm eigenwijs! Dat vind ik normaal prima hoor, maar nu…grrr. Wij willen deze vakantie in NL blijven als het mooi weer is. Zo niet, dan willen we naar de zon. Natuurlijk is het hier een k-zomeren zit er weinig kans in dat het half augustus, als wij weg willen, supermooi weer is. Ik wil dus graag alsnog iets boeken naar de zon, maar mijn vriend weigert!Hij wil gewoon afwachten. Maar hij moet nog op zakenreis en tegen de tijd dat hij terug is, hebben we nog een dag of 3 om te beslissen wat we doen. Ik heb net op sites zitten snuffelen en werkelijk bijna alles is al weg in augustus. Dat wordt dus helemaal niks! Ik heb al 1000x tegen hem gezegd dat ik NU wil boeken, voor hij weg is, maar nee…hij zegt dan: schatje, het komt wel goed hoor. Hij vindt het juist spannend om tot het laatst te wachten, ik niet! Ik zie mezelf alweer verregenen ergens in een huisje dichtbij, omdat we te laat waren met boeken. Of dat we helemaal niet meer gaan…Hij heeft lekker praten, waar hij heen gaat straks is het supergoed weer! Ik vind het ook niks om zo enorm last-minute te boeken met twee kleine kinderen…ik vind twee weken vooraf last-minute genoeg eigenlijk… Dus ik zit me hier een beetje op te vreten. Ik wil gewoon ZON! Vanavond nog maar eens proberen, al vrees ik dat hij nog steeds niet in actie wil komen…AAAAAAAARGH!

Groetjes Rainbow

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers


#2

hahaha… arme jij… ik zou ook graag zekerheid hebben hoor

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor ,Alexander & Emily!!




“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#3

Hahaha, ik ben nu eenmaal een ontzettende zonliefhebber! Ik hoef niet de hele dag plat, bah, maar ik vind het heerlijk als de zon schijnt. Verder stel ik weinig eisen: zand, zee, zwembadje…als de kindjes het maar naar hun zin hebben, dan heb ik het ook! Gelukkig geldt dat ook voor papa, dus we komen er vast wel uit. Maar daarnet zei hij weer lachend: Rainbowwwwwww, we gaan zodra ik thuis ben naar het reisbureau, dan regel ik het voor je! En ik denk wel dat hij dat doet! Hahaha. Misschien moet ik soms juist wat meer easy going zijn? Gewoon maar iets doen? Tja, ieder beestje heeft zijn eigen gebrek he?

Groetjes Rainbow

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers


#4

Wow heeft jouw vriend zoveel vertrouwen en zo’n dikke portomonee dat ie in augustus met een zomer als deze nog wat kan regelen?? Ik geef je geen ongelijk hoor dat je nu wilt boeken en zeker wilt zijn dat je een zonnige vakantie hebt.

Ik heb een man die liever een half jaar van te voren boekt dan twee dagen van te voren. Overigens realiseert ie zich wel dat zo last minute leuk is met zijn twee maar niet als je ook nog twee kleine kinderen mee moet slepen.

Ik zou gewoon ff blijven zeuren en anders aangeven dat jij gaat boeken en dat ie mag zien waar hij beland.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#5

nu als je alleen maar zon wilt en het je geen drol uitmaakt of dat spanje,limburg, turkije of bulgarije is waar je heen gaat, zou ik in de easy go flow gaan en manlief laten boeken

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor ,Alexander & Emily!!




“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#6

Hahaha, nee hoor, we zijn echt niet van plan enorme bedragen neer te tellen. Wij vinden dat zonde, zijn niet echt vakantiemensen. Een week is prima, we gaan geen drie weken van huis ofzo. Maar ehm, ik zag al dat het OF extreem duur is OF dat je op een el cheapo camping kan staan met allemaal Hollandse jeugd…ik vind het allebei niets…Ik hoop gewoon nog steeds op lekker weer en dan een huisje aan de Hollandse kust! Of op een lekkere vakantie in Spanje ofzo…ja, het zal zoeken worden, maar dat mag meneer Rainbow dan lekker regelen!

Groetjes Rainbow

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers


#7

Denk in dat geval ook eens aan bijvoorbeeld Tsjechië.
Leuke huisjes genoeg, bijvoorbeeld in de buurt van Praag,
Of juist bovenin Tsjechië, mooie omgeving.

Denemarken, of als het daar ook niet zulk mooi weer is: Zweden.

Voor al deze landen geldt: Zoek via internet een leuk huisje op,
en bel of je overmorgen terecht kan, als dat niet al op de site duidelijk wordt…

M.


#8

Ik kan me je gevoel heel goed voorstellen. Ik vind het dan ook erg knap van je dat je kan wachten, ondanks dat je liever wel gaat boeken. Als mijn man zou willen wachten dan zou ik hem echt proberen om te praten. Ik wil ook gewoon zekerheid en ergens heen waar het leuk en betaalbaar is. Ik hou ervan om te weten waar ik heen ga ik de zomervakantie. Als het om een andere vakantie zou gaan, dan zou ik het niet zo erg vinden om te wachten. Maar mijn hoofdvakantie is toch de zomer en dan moet het gewoon helemaal naar mijn zin zijn. Alhoewel je die zekerheid natuurlijk nooit hebt, maar ja veel leuke dingen zijn natuurlijk al vroeg weg.

Ik hoop hoe dan ook voor je dat je nog iets leuks gaat vinden.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers