Ei


#1

Ik wilde vanavond vers gaan koken voor Seth!
Een aardappeltje met spinazie, en wij eten er een cordon blue bij, maar dat lijkt me nog niets voor Seth
Dus nu vroeg ik me af, een ei, mag hij dat wel erdoor?

Liefs, Anne


#2

Ja hoor, volgens mij mag hij dat gewoon. Dani heeft laatst van ons ook een gekookt eitje bij zijn eten gehad. Hij vond het in ieder geval lekker en hij heeft er ook geen last van gehad.
Misschien overbodig om te zeggen, maar zorg wel dat het eitje hardgekookt is.


#3

Ja hoor, mits goed gekookt. Lekker proberen! Hier was het geen succes…

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#4

Heeft hij het op? Dylano moet het ook niet net als Erik

Liefs Michelle

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers


#5

Bjorn lust wel ei door de spinazie Maar een los ei vond hij vreselijk
Wij vinden het wel leuk Want hij trekt er een hoofd bij…
Beetje gemeen hihi

Heeft hij het eitje gegeten???
Ze mogen geloof ik maar 1 ei per week Maar dat weet ik niet zeker

Groetjes
Linda

Mama van Bjorn 15-08-08

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers


#6

ei??
dat ik daar niet aan gedacht heb!
mirgen gelijk proberen of onze alleseter dat ook lust!
leuk!

groetjes!

karin


#7

oH, enne, een klein stukje van die cordon blue kan ie ook gewoon eten hoor.
Niet te veel geven natuurlijk.

M.


#8

Bij mij lust Noah ook geen ei, maar bij mijn ouders eet ie het gewoon op!!
grrrrrrrrrrrrrr

Liefs, Melanie, (mama van Noah)

Lilypie Tweede Ticker


#9

Heey,
Nou, ik heb het gewoon gedaan!
De ei meegekookt mt de aardappels, scheelt een pan, en is hij zeker hardgenoeg gekookt
Hij heeft heerlijk gesmult Zat VOLLEDIG onder de spinazie en de grond, en de tafel, en de stoel, haha, maar hij vond het lekker.

Ik zelf vond het een beetje droog, dus volgende keer doe ik er een klein beetje opvolgmelk doorheen, is het wat smeuiger, en maakt het ook minder rotzooi.

LIefs, Anne


#10
quote:
Heey, Nou, ik heb het gewoon gedaan! De ei meegekookt mt de aardappels, scheelt een pan, en is hij zeker hardgenoeg gekookt Hij heeft heerlijk gesmult Zat VOLLEDIG onder de spinazie en de grond, en de tafel, en de stoel, haha, maar hij vond het lekker.

Ik zelf vond het een beetje droog, dus volgende keer doe ik er een klein beetje opvolgmelk doorheen, is het wat smeuiger, en maakt het ook minder rotzooi.

LIefs, Anne


Wil dat zeggen dat je dat ei 15 tot 20 minuten gekookt hebt?
Kon je daar dan niet een deuk mee in de muur gooien??

M.


#11

Ja, ik snij de aardappel altijd in vrij kleine stukken, en dan met het ei 15 min koken. Hij was precies goed, harde dooier en niet groen van binnen
Nee, viel reuze mee, haha!!

Ik doe het wel vaker btw. Als wij andijviestamppot eten, doen we ook altijd een ei door.
LIefs, Anne