De tip voor waterwratjes?


#1

Heeft iemand een tip die echt helpt tegen waterwratjes?

Ik hoor steeds dat je er niets tegen kan doen, dat het een virus is die wel een jaar kan duren en aanstippen met betadine. Dus dat laatste doe ik braaf maar daar verdwijnen de bultjes niet van. Het irriteerd natuurlijk en aangezien mn zoontje een zeer gevoelige huid heeft met exceem zijn er al wat plekjes open gekrapt (met als gevolg dat er steeds meer bultjes komen).

Groetjes Carolien.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers


#2

Vervelend die waterwratjes. Ik heb er met onze meiden nooit mee te maken gehad dus ik heb helaas geen gouden tips voor je. Sterkte ermee in elk geval bij de kleine man.

Groetekes, Sje


#3

Ik heb ergens gelezen dat zinkzalf en dergelijke zou kunnen helpen.
Hierdoor drogen de wratjes uit en zijn ze sneller weg.
In de praktijk werkt dat bij ons niet echt,
dus ook hier eentje met van die vervelende plekjes.

M.


#4

Nee idd Marsel, dat werkt hier ook niet… Wel stip ik de plekjes voor de zwemles even aan met zinkzalf (heel charmant…) en hoop ze daarmee wat af te sluiten en verdere verspreiding te voorkomen.

Vandaag hoorde ik van een collega dat er speciaal iets zou zijn dat ‘waterwratjes weg’ heet, schijnt hier maar bij 1 winkel te krijgen dus daar rij ik zo even langs.

En ik zag een ‘tip van oma’ op het internet, een paar keer in bad met zeezout zou ook helpend zijn…

Ik zal het je laten weten als ik de gouden tip heb gevonden!

Groet Carolien.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers


#5

Nou geen gouden tip hoor…
Die vervelende wratjes zitten er nog steeds, de ene na de ander begint te ontsteken. Soms plakt het aan zn t-shirt vast waardoor een korstje weer losgetrokken word en z’n shirt weer onder de bloedstippels komt.
Spray van de drogist (Golden Naturals Waterwratjes Spray Away) heeft totaal geen effect, niet aan beginnen dus, alleen maar zonde van het geld!
Jasper heeft nu twee weken geen zwemles, misschien dat dat een positief effect heeft. Hij zit er echt onder, vooral de binnenkant van zijn onderarmen…
Wat een vervelend iets is dit zeg, Jasper wil niet eens een t-shirt aan want dan kan iedereen die rare plekjes zien… gelukkig heeft ie daar bij zwemles geen last van want daar zijn meerdere kindjes die het hebben!

Hoe is het bij jullie met deze vervelende plekjes Marsel?

Groetjes Carolien.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers


#6

Het begint spontaan minder te worden.
Minder wratjes bedoel ik dan.
We hebben verder niets gesmeerd, alleen af en toe sudocreme er op.
Met zwemmen, douchen enzo geen last,
maar er waren er inderdaad wel een stel open en een beetje ontstoken.
Maar ook dat is zomaar weer opgehouden.

Er is dus nog hoop

M.


#7

Alweer erg lang geleden dat ik hier gekeken heb :flushed:

Onze oudste heeft er ook last van. Zitten alleen op zijn benen. Ik doe er niks aan en ze gaan vanzelf weer weg. Maar helaas komen ze dan op een andere plek weer terug. Ook ontsteekt er af en toe eentje, maar ook dat gaat dan weer over. Blijft lastig denk ik om er echt iets aan te doen.

Gr, Sandra

<a href="http://lilypie.com/">[img]http://lbyf.lilypie.com/Sduhp2.png" width=“400” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie Kids Birthday tickers” /></a>

<a href="http://lilypie.com/">[img]http://lb3f.lilypie.com/aQSip2.png" width=“400” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie Third Birthday tickers” /></a>

<a href="http://lilypie.com/">[img]http://lb1f.lilypie.com/Lr3op2.png" width=“400” height=“80” border=“0” alt=“Lilypie First Birthday tickers” /></a>

Gewijzigd door - Sandra1980 op 14 May 2015 10:38:55