Dani kan fietsen


#1

…zonder zijwieltjes!!!

Ik vind het zo knap. Hij had het binnen een half uur onder de knie. Dani heeft sinds zijn 2de verjaardag een loopmotor en is daar helemaal wild van. Door die loopmotor heeft hij goed geleerd zijn evenwicht te bewaren en dat blijkt wel weer vandaag.
Hij heeft een fietje met zijwieltjes en vanmiddag zag hij een kindje op een fiets zonder zijwieltjes fietsen. Dit wilde hij ook en papa moest de wieltjes eraf halen…nou prima…

Ik zet hem op zijn fiets, hou hem goed vast bij zijn nek en hij begint zo te fietsen. Toen uitleggen hoe hij moet stoppen en daarna hoe hij moet opstappen en wegfietsen en tada meneer fiets gewoon. Zowel heel rustig als heel snel, bochten maken noem maar op. Ik ben zo trots!!!

<img src=“http://lb3f.lilypie.com/jXGZp1.png”" border=0>

<img src=“http://lb1f.lilypie.com/jNljp2.png”" border=0>


#2

Super zeg! Wat mij betreft weer bewijs dat loopfietsjes supergoed werken. Erik heeft er ook eentje. Hij heeft alleen (nog) geen fiets met trappers, maar als ik dit zo lees dan denk ik dat we dat maar snel moeten aanschaffen Logisch dat je trots bent!

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#3

Wauw!! Knap zeg!!

Groetjes Hanna, trotse mama van Sylvie


#4

Wow, wat knap!!
En wat snel zeg!

Ik zie Seth dat echt nog niet doen. Buiten het feit dat hij nog steeds niet op zijn loopfiets past (grrr!!!), is hij echt een poeperd met dat soort dingen, haha.

Liefs, Anne


#5

Wauw knap hoor!

Kinderen zijn geboren naäpers, ze gedragen zich precies als hun ouders, ondanks alle pogingen ze goede manieren bij te brengen.
(Joh 13:15)


#6

Wowwww snel zeg, knap hoor

Liefs Michelle


#7

Wow wat knap van Dani! En idd hij is nog zo jong! Super!!


#8

Wat knap!!


#9

Wat ontzettend knap zeg, hij is er vroeg bij. Tim rijd nog gewoon met zijwieltjes en dat vind hij wel prima.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers