Bericht van de school


#1

Twee jaar geleden hebben we morgan al ingeschreven op de school die we wilde mede ook omdat we zeker wilde zijn van een BSO plek omdat er toen nog lange wachtlijsten waren. Maar we hebben nu nog steeds niks van de school gehoord. 20-8 begint deze weer en 3-9 wordt ze 4. Op zich hebben we al afgesproken dat ze niet zou gaan wennen. Maar ik heb nu zo iets van is dit wel goed gegaan??? Bellen heeft nu geen zin want ik denk niet dat ze op nemen. Wanneer kregen jullie bericht in welke klas ze kwamen en zo?? Ja ik ben op dit punt een echt zenuwpees. Ze wil zo graag naar deze school ook ik moet er niet aan denken dat ze dat niet zou kunnen zeg maar. Ik ga van het weekend even kijken waar ik de inschrijvingspapieren heb gelegd want dan heb ik die bij de hand just in case.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>

Gewijzigd door - Michèle op 24 Jul 2012 19:39:56


#2

Mag ik vragen waarom jullie haar niet laten wennen op school?

Tim gaat zoals je weet meteen na de zomervakantie (3 september). Aanstaande vrijdag is hier de laatste schooldag en we zijn niet afgelopen vrijdag, maar die vrijdag ervoor gebeld. Vorige week hebben we een gesprek gehad met zijn juffen.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers


#3

hier op school zou je dan gelijk na de vakantie beginnen en niet wachten tot 3-9 dus op zich is het wel apart dat je nog niks gehoord hebt

bellen heeft inderdaad geen zin als er bij jullie al school vakantie is

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor ,Alexander & Emily!!




“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#4

@ Sandra Omdat als ze gaat wennen ze een paar ochtendjes gaat en het kdv daar niet aan meewerkt en dan moeten we vrij nemen en als ze maar een paar ochtentjes mag en de rest niet dan heb ik heibel. Ze wil naar school en niet meer naar het kdv en als het maar even is dan is het leed niet te overzien.

@ Kimmetje dan zou ze dus naar school gaan nog voor ze 4 is???

Weet iemand overigens wat de gevolgen zijn als er daar in de administratie iets fout gegaan is?? Ik neem aan dat ze toch nog steeds naar school mag daar??? Want wat ik al zeg ik moet er niet aan denken dat ze niet naar die school mag. Mede ook omdat ze wel gewoon doorgaat in de BSO daar.

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>

Gewijzigd door - Michèle op 17 Jul 2012 10:28:02


#5

Oef,ik snap je helemaal, ben daar ook een zenuwpees in .
Hebben ze al vak, toch een vakantie daar, of niet? Zo niet, toch even een belletje er aan wagen, en anders afwachten tot de school weer open gaat en dan gelijk bellen. Op zich, aangezien je zegt dat je een kopie van inschrijving hebt, lijkt het mij niet dat ze Morgan weigeren hoor, en al helemaal niet als je al hebt afgesproken dat ze niet hoeft te wennen met de leraar!
Gaat wel goed komen denk ik!!

liefs woezel

Lilypie Fourth Birthday tickers


#6

Hier starten alle kinderen die voor 30 september 4 worden gelijk na de vakantie dan zijn ze indd nog 3. Wij hebben pech omdat Dylano van 7 oktober is

Hebben ze op die school geen website waar eventueel een mail adres opstaat. En de laatste week voor dat de school weer begint zijn er vaak wel regelmatig al mensen op school.

Liefs Michelle



#7

Ik heb net gebeld, je weet tenslotte nooit maar geen gehoor. Ik zal ook zeker bellen inderdaad op het moment dat er ligt brand. Het KDV zit in hetzelfde gebouw dus dat zie ik meteen.

En ja ik heb het ergens neergelegd… maar das geen probleem en we hebben ook de beer die ze gekregen heeft met de inschrijving. Maar ik heb het liever geregeld.

Overigens zal het me niks verbazen als ze wel wat gestuurd hebben maar dat mijn postbode het niet afgeleverd heeft. Ik mis wel vaker wat alleen dan weet ik dat het moet komen.

Enne als ze toch moet wennen dan is dat voor de ma en di geen probleem want dan gaat ze niet naar de BSO alleen moet ze hele dagen naar school. Wo, do en vr moeten ze dan wel meewerken want ik kan geen twee weken vrij gaan nemen.
Want het KDV is per 31-8 opgezegd en per 1-9 start de BSO…

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#8

Onze oudste is 9 september jarig en in het jaar dat zij 4 werd, begon op 13 augustus de school alweer. Toen heb ik ook gevraagd of ze meteen na de zomervakantie al mocht beginnen maar dat mocht niet omdat dat verzekeringstechnisch tot problemen kon leiden blijkbaar.

Ze mogen hier dus pas gaan wennen vanaf de eerste van de maand waarin ze 4 worden. Dus 9 september jarig of 30 september jarig, toch pas vanaf 1 september wennen.

Hier op school is er een week of 8 voor de eerste van de maand waarin ze 4 worden een intake-gesprek en een week of 4 vooraf krijg je een telefoontje bij welke juf ze in de klas komen.

Groetekes, Sje


#9

Wij kregen redelijk snel na de aanmelding een brief waarin stond dat de kinderen aangemeld waren en naar school konden.
De jongste is afgelopen zaterdag 4 geworden en gaat na de vakantie op school beginnen. De brief met bevestiging heb ik al een paar maanden geleden ontvangen.
Ik zou ook de zekerheid willen hebben.


#10

ik neem dus aan dat Morgan niet gelijk na de zomervakantie begint op de basisschool, ik vind het dan nog wel erg vreemd dat je niets gehoord hebt. Wij hebben dan wel gekozen voor na de vakantie beginnen, maar wij hadden ruim 3 weken daarvoor al bericht gekregen voor kennismaking met de klas/juffen etc.
dus ier is het al wel gebeurd… ik denk voor de kinderen die in september beginnen de brief na de vakantie de deur uit gaat, maar omdat jullie vakantie later valt dan in brabant eb ik geen idee wanneer dit dan moet gebeuren.


#11

Hier ook geen schriftelijke bevestiging.

Het is op deze school de bedoeling dat je naar de betreffende juf gaat na de zomervakantie en met haar afspreekt wanneer je kunt komt wennen of niet en dan prik je een datum dat met haar wanneer je kind komt.

Wij nemen eerst nog rustig afscheid op de PSZ en gaan begin september proef draaien maar precieze data weet ik dus ook niet.


#12

Hmm 20-8 is twee weken van te voren. Er vanuit gaande dat de administratie best wel een week eerder begint dan de school weer open gaat is de kans groot dat we dan een kaart of zo krijgen.

@ Sje ha ha ha dus vandaar dat morgan niet mocht wennen toen we het daar over hadden toen. Ze is zo jarig dat ze echt op der verjaardag voor het eerst naar school gaat. Ze vertellen wij het haar ook. Elke dag een streepje op de kalender en als je jarig bent ga je naar school…

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#13

Ik heb een mail van de directrice van de school waarin ze het volgende schrijft:

Het was inderdaad netter geweest als u vooraf aan de vakantie een bericht van ons had ontvangen.

Ik neem dit gelijk mee voor de andere nieuwe leerlingen en vakanties.

Het is/ was dus niet gebruikelijk de ouders al eerder ingelicht worden. Maar goed we weten nu waar ze komt. En ze mag toch 5 dagdelen van te voren gaan wennen. Nu alleen kijken hoe we dat in gaan vullen want het kdv wil daar volgens mij niet aan meewerken. Ik ga dat nog wel navragen omdat de school en het kdv/ bso in hetzelfde gebouw zitten, maar anders moeten we kijken of we wat anders doen, Misschien maar twee dagdelen, dan hoef ik maar 1 dag vrij te nemen en werk ik de ochtend thuis.

Maar dat ze naar school mag is zeker

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>