Bereiden vlees,vis,gevogelte


#1

Hoi Meiden,

Amy is 6 maanden volgende week. Ze eet groenten en aardappel en ze smult! ik wil dit langzaamaan gaan uitbreiden met vlees,vis,gevogelte.
Amy eet nooit uit een potje, ik bereid alles per keer in de babycook. De groenten en aardappelen gaan in 1 keer in de BC en dit stoom ik gaar. Ik bedrijp dat er geen vlees, vis, gevogelte bij de groenten en aardappelen bereid kan worden, maar koken of bakken jullie het vlees,vis,gevogelte? in olijfolie of margarine?

graag tips,tops…
liefs Annelies

Lilypie First Birthday tickers


#2

Gevogelte bakken in een beetje olijfolie; vlees in een beetje vloeibare bakboter.

Groetjes,
M

“Ik zou graag de ideale moeder zijn, maar ik heb het te druk met het opvoeden van m’n kind”


#3

Hing af van wat ik maakte.

Kip kookte ik ook weleens.
Omdat ik alles gewoon in de pan klaar maakte was dat net zo handig en ik vond dat het dan wat zachter was.

Gehakt deed ik helemaal niets bij.

Bij een tartaartje een beetje bakboter.
En bij vis een klein beetje olie.


#4

Kan allebei! vlees, vis en gevogelte bakken in olijfolie en/of bakboter. Zou inderdaad wel bakken in vloeibare bakboter is gezonder. En tegenwoordig kun je ook 2 vliegen in 1 klap slaan met vloeibare bakboter mèt olijfolie haha!

Heb je ook al eens gedacht aan braadstomen (bekend van de tv reklames)?
Dat doe je in de oven met evt. kip, vlees of vis…

Veel eetplezier!

Lilypie Second Birthday tickers