Astrid hoe stil heb je het in huis?


#1

met jessin voor het eerst naar school!

groetjes Kim, mama van Sofie,Victor & Alexander!!


“Opvoeden is een kind te helpen worden wat het is”


#2

Oh wat spannend zeg!!

<img src=“http://lilypie.com/pic/090607/Aj9q.jpg” alt=“Lilypie 6 - 18 Pic” width=“100” height=“80” " border=0>


#3

oo asje wat zal het bij jullie stil zijn!
Nu ze allebei naar school zijn!
ik hoop dat jessin het leuk vindt

Groetjes Gytha


#4

O, echt waar!! Jessin ook al naar school!!
De tijd vliegt. Jullie hadden toch toen hij ging lopen een filmpje op ikkeben gezet? Dat heb ik toentertijd supervaak gekeken. Zooo leuk!!
Maar ja, kleine mannetjes worden natuurlijk ook groot!
Ik ben benieuwd hoe je het ervaart, nu je beide kids naar school brengt.
Groetjes, Mariëlle




#5

ow ja wat zal je het stil hebben in huis
Ben benieuwd hoe hij het heeft gehad

Groetjes van Heleen mama van Robin en Justin


#6

Nou, gelukkig moest ik werken vanochtend. Vanmiddag is het wel stil inderdaad, loop nog een beetje te kijken wat zal ik eens gaan doen. Dus ik doe hier en daar iets, maar eigenlijk niets. Super warm hier ook dus ook niet echt weer om iets te doen. Gewoon genieten van het weer en even geen kinders. Ik zou hem zelf willen plat knuffelen en de kleren van zijn hemdje willen vragen, maar hij is eventjes in zichzelf. Rende op me af toen de school uit was tussen de middag, maar verder mag ik er even niet aankomen geloof ik. Hier en daar krijg ik antwoord op mijn vragen maar veel is het niet. Gelukkig weet ik dat dit heel normaal is, zeker voor ons manneke. Hij ging opgewekt vanochtend, maar er was een meiske die brulde alles bij elkaar. Ik zag aan hem dat hij ineens niet meer wist wat ervan te denken " ik dacht dat het leuk was op school, waarom brult die dan zo". Dus ineens was hij stil, na ja hadden we toch wel al verwacht van hem. Aangezien ik aan de school woon, kon ik net even gaan spieken. Heb ze beiden lekker zien rond dartelen. Ze hebben elk een eigen speelhelft op de speelplaats, dus echt saampjes spelen zit er niet in, ja op de grens wel natuurlijk maar daar is de leukigheid zo vanaf. Jessin heeft nog niet eerder geoefend en gaat nu meteen hele dagen. Dus ik verwacht dat hij op het einde van de week total los is, gelukkig vrijdags nog vrij. Voor Evianne is dat helaas afgelopen nu. Maar die vind zichzelf kei stoer, want die mag nu op de andere speelhelft van de speelplaats, het grotere buurjongetje gr 7of 8 ?( waar ze zegt verliefd op te zijn hahaha ) kwam al naar haar toe en vond het tof dat ze nu in groep 3 zat al en hier mocht spelen bij de " groten" . Ja ja, het gaat snel, gelukkig is Daan thuis vandaag. Morgen ochtend ben ik weer lekker werken dus merk ik er ook weinig van.

Elke minuut die je je druk maakt om je verleden gaat af van je toekomst!


#7

Fijn dat-ie het zo goed doet. Jammer zeg dat er 2 verschillende speelhelften zijn op het schoolplein. Is daar een speciale reden voor?

Groetekes, Sje


#8

heeeee Jessin, fijn dat het zo goed ging, maar ja je bent ook al zo’n grote jongen

dikke knuffel van tries


#9

@Sje bij mijn dochter was dat ook 2 speelhelften 3 zelfs als je de kleuters ook meerekend, Bij ons was dat zodat de kleintje ook lekker konden rennen ed zonder door de grote ondersteboven gelopen te worden of keiharde ballen tegen zich aan te krijgen,

Liefs Michelle

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie


#10

Wij hadden vroeger op de basisschool 2 schoolpleinen. Het schoolplein aan de ene kant van het gebouw was voor de bovenbouw en het schoolplein aan de andere kant van het gebouw was voor de onderbouw.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Second Birthday tickers


#11

jeetje jessin ook al naar school,waar blijven die kleine ventjes en meisjes jeetje wat gaat die tijd toch hard

maar fijn dat het goed ging

Groetjes Bianca, mamma van Kevin*
Dylan & Kaitlyn


#12

Jessin naar school??? Hoe kan dat nou, die is “gisteren” geboren, jeetje wat vliegt de tijd!!
Fijn dat het goed gaat! Hopelijk blijft het zo!

Groetjes Nathalie & Co