Draadjesvlees


#1

Hoi mama’s

Ik ga donderdag een poging wagen om draadjesvlees te maken.
Ik heb hier runderriblappen gekocht, maar geeeeeen idee hoe nu verder om het lekker smaakvol te laten zijn. Hoeft niet met wijn of zo, maar misschien wel met andere smaakmakers?
Iemand een idee of smaakvol recept?

Groetjes!


#2

Jammie, ben ik dol op!!!

Zelf vind ik het lekker, met ui, spekjes, en wat kruiden en dan lekker lang laten sudderen in de pan, mmm… jammie!
Zoals deze:

Of deze:
http://www.dekooktips.com/recepten/rund-oma.htm

Eet smakelijk!

Liefs, Anne

Lilypie Second Birthday tickers


#3

de avond ervoor god kruiden met peper en zout en aanbraden. als het goed aangebraden is helemaal onder water zetten wat kruidnagels en laurieblad erbij en even op een zacht vuur op laten staan. na een uurtje uit zetten en deksel erop laten. volgende dag weer laag aanzetten en de hele dag op laten staan. zorg wel dat het onder water blijft staan en houd de deksel er goed op. dan valt het als je gaat eten vanzelf helemaal uit elkaar.

hmmmmmmmmm


#4

jeetje, krijg er gewoon trek van als ik deze topic lees.
haha


#5

heerlijk, meestal doe ik er knoflookteentjes bij, tomatenpuree, ui (wim van mij lust geen kruidnagel vandaar dat er niet in)
heerlijk, denk dat ik dat vandaag ook ga maken


#6

wij hebben het gister gegeten.

met wortelen knoflook tomatenpuree rundeboulion tijm bosuitjes

erg lekker maar door de wortelen ietwat zoetig dus daar moet je van houden

before you judge me, try hard to love me