Ruggenprik


#1

ik heb een ruggenprik gekregen en ik zou het iedereen aanraden. hoe denken jullie erover?


#2

Ik wilde dus de ruggeprik, zelfs al achter gevraagd bij de eerste controle bij de verloskundige.. alles op geschreven dus was zo goed als 'geregeld'.

Aangezien ik een te hoge bloeddruk had werd ik ingeleid, ik zei dat ik wee'en had, maar volgens de verloskundige waren dit maar harde buiken en zou de volgende dag pas bevallen.. ik ben dus op drie uur bevallen (ze geloofde dus in de eerste instantie niet dat ik gewoon lag te bevallen..leuk he bevallen in het ziekenhuis) en aangezien ik zo'n pijn had zou ik een ruggeprik gekregen hebben..

Tot het zover dus was..! Ik moest op mijn zij gaan liggen aangezien ik dus die prik zou krijgen.. dus niet.. hadden ze in een verkeerde spuit gedaan dus het 'feest' ging niet door. Naja het is uiteindelijk ook allemaal wel goed gekomen en net wat iedereen zegt, naderhand ben je alles vergeten! Maar dit is een slechte ervaring dus met de ruggeprik.. niet van het effect, daar kan ik niet over mee praten. Mijn zus hier in tegen heeft er wel 1 gehad (die is bevallen in Gent, België, daar gaven ze 'm standaard). Zij was vol lof.

 

GroetjesX