Zou jij snoepen


#1

als je kind het niet mag hebben?

Mijn vraag is of jij je aan zou passen als je kind ziek is en geen suikers mag of vind je dat je kind maar gewoon pech heeft en snoep je in het bijzijn van je kind gewoon door, zodat je kind mag toe kijken. Ik had er net een discussie over op het schoolplein.

 


#2

Ik snoep gewoon. Ik kan er ook niets aan doen dat mijn kind ziek is.

Jammer dat de zin niet anders is opgebouwd

want ja wij snoepen wel gewoon door, maar Roy krijgt aangepast snoep en dat weet hij, zo werkt het namelijk overal anders zouden mensen nooit meer kunnen snoepen

Tries


#3

...dat heeft niets te maken met het feit of ik er iets aan kan doen dat mijn kind ziek zou zijn.

In ons geval betreft het allergische reacties op chocola, noten en pinda's - bij beide kinderen. Ze weten (5,5 en bijna 2,5) dat zij dus bijna geen chocolade en noten en totaal geen pinda's mogen. En doordat ik dat wel gewoon eet als ze er bij zijn leren ze naar mijn inzien beter omgaan met het feit dat ze dit in andere settings ook kan overkomen. Op school, op een feestje, etc. De teleurstelling zal zo minder groot zijn als ook de verleiding. het worst 'gewoon' voor ze. Zo gewoon dat als ze een tractatie krijgen met chocolade er in, ze allebei meestal reageren met een opmerking als: "dat mag ik niet, maar mijn mama lust dat wel graag" en ze komen de tractatie dan omruilen voor iets wat ze wel mogen en we eten alles dan gezamelijk op. Ze zijn heus niet zielig als ik het op eet. Het is voor hen normaal. Het zou pas zielig zijn wanneer ik ze die dingen wel zelf laat opeten!


#4

nou als mijn kind ziek is een ik moet oppassenlaat ik hem slaapen en pak ik snoep want ik weet tog alle snoep pleke van mama en als ikze niet vind ga ik het zoeken!!!!!

doeggg


#5

hoi

ik heb ook een vraag als je vader op de wc is of je moeder of ze zijn weg en jij hebt iets kamoet gemaakt en je geeft je broertje de shuld

dat doe ik altijd

en onze kelder zit vol spinen en daar doen we hem dan in

in plaats ik

maar wie zau datdoen?

ik dou dat altijd stur me een mal op www.ikkben.nl

dag dag!