Huilbaby!


#1

Hallo moeders,

Ons zoontje huilt al vanaf dag 1! We zijn al bij diverse osteopaten geweest. Inmiddels is hij 6 maanden en als hij wakker is, is hij alleen (redelijk) rustig als hij bij je is. Hij kan geen moment alleen in de box zijn, of in zijn kinderstoel of wat dan ook. Hij huilt/krijst de hele dag.
Slapen gaat gelukkig vrij goed. Hij is ook al in het ziekenhuis onderzocht, maar er is lichamelijk niets te vinden.

Zijn er meer moeders met een huilbaby, waar geen oorzaak voor gevonden is?? En nog belangrijker, wanneer hield jullie baby op met huilen??

Alvast bedankt voor jullie reactie!!


#2

oh meis toch… ja ik heb ook een zoontje gehad die een huilbaby genoemd werd … huilde 8 weken lang van smorgens tot savonds… dus weet hoe jij jezelf voel. maar hier was er wel een oorzaak… zijn eigen onrust! daarom gestart met inbakeren en … hij is heel rustig nu!

maar die van jouw is al 6 maanden wat knap dat je dat vol houdt! alles al uitgeprobeerd natuurlijk … radeloos wordt je ervan he! en hoe gaan de nachten? en het drinken? zijn schema ? effe nieuwschierig … kan ik effe met je meedenken!


#3

Ik wou dat ik kon helpen. Mijn meissie heeft ook veel gehuild de eerste 8 weken, alleen ook hier een oorzaak. Te weten Kiss. Wat je zegt je hebt alles al laten onderzoeken. Misschien inderdaad dat er in zijn schema iets zit waar mee geholpen kan worden. Ben nog een beetje een broekie want Morgan is pas 3 maanden, maar misschien andere.

Groetjes,

Michèle

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#4

Jeetje wat vervelend en zwaar voor jullie!
Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar misschien je kindje dichtbij je dragen in een draagdoek? Mijn zoontje vind het heerlijk om zo boodschappen en het huishouden te doen, of gewoon rond te waggelen. En ik ook, lekker mn kindje dicht bij me. En natuurlijk voor de vele andere voordelen.

Ik weet niet waar je woont maar als je in de buurt van L’stad woont mag je t wel een keertje komen proberen.

Groetjes Evelien


#5

oh oh wat herkenbaar

mijn zoontje hield pas op na 3 maanden toen zijn we er zelf achter gekomen dat het kereltje gewoon honger had


#6

Honger lieke?? Als in je hebt een heel hongerige baby neem ik aan.

Groetjes,

Michèle

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#7

Hey Marliese,

Heb er nog eens over nagedacht. Dat huilen moet toch echt wel minder worden na een paar maanden. Dat hij nu nog zoveel huilt vind ik wel een beetje apart. Je weet zeker dat hij bijvoorbeeld geen honger heeft of zo? Een huilbaby is toch meestal niet zonder reden een huilbaby.

Groetjes!

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#8

Michèle ja het ziekenhuis kon er niet achter komen was zelf te onrustig amehoela zeiden mijn moeder en schonmoeder.

hij heeft zelfs een aantal weken bij mijn moeder inewoond om dat wij het niet volhielden huilde echt dagen en nachten continu, bleek dus niet aan mij te hebben gelegen kereltje bleek gewoon honger te hebben hebben.

het cb wilde hem zelfs inbakeren hebben we ok gedaan maar heeft niet mogen helpen kind verszette zich er vel tegen

andere voeding gekocht voor hongerige babys en ja hoor het stopte zo ineens na een week kenden hem niet terug


#9

mijn zoontje kwam echt om de 1.5 a 2uur

meestal is er toch wel een oorzaak waarom een kind zolang huilt


#10

Ja ik heb ook lopen tobben met Morgan. Zij gaf veel op en huilde op momenten dat ze niet moest huilen. Ik had geen huil baby maar een baby die huilde. Ze huilde in haar slaap,met inslapen, met wakker worden, aan en uitkleden noem maar op. Alleen als ze een keer echt van uitputting in een hele diepe slaap gevallen was lag ze stil. Ze bleek achteraf Kiss te hebben. Na twee behandelingen bij de Manueel therapeut en het nog steeds geven van Nutrilon AR hebben wij ook een ander meisje. Tuurlijk ze kan nog steeds mopperen maar doet dat nu uitgerust zeg maar. Ik geloof zelfs dat 65% van de huilbaby’s een oplossing heeft zeg maar. Ik hoop dat jullie hem snel vinden Marliese.

Groetjes,

Michèle

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#11

Dat denk ik dus ook, een baby die zoveel huilt al zolang daar moet een oplossing voor zijn. Dat kan haast niet anders.

Ik hoop voor jullie dat het snel duidelijk wordt Marliese of dat het huilen hoe dan ook snel stopt!

Sterkte er nog mee!

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#12

Noa heeft de eerste weken van haar leventje ook veel gehuild. Begon al met huilen als ze alleen maar boven de box of haar bedje zweefde. En hield dat rustig een paar uur vol. Vervolgens als we haar dan uit bed pakten, viel ze rustig in slaap tegen een van ons. Achteraf bleek dat ze te veel overprikkeld werd door zoveel geluiden en zo om zich heen ( bij ons staat beneden eigenlijk altijd wel radio of tv aan). We zijn haar toen rust en regelmaat gaan aanbieden en dat heeft bij ons ontzettend geholpen. Ik betwijfel of het dat bij jou is, aangezien het al zolang duurt. Ik zou dus eerder denken aan iets medisch, maar ik ben geen arts.
Het cb adviseerde ons hier ook aan om in te bakeren, maar daar wilde ik liever niet aan. Een vriendin van ons heeft een dochtertje en die werd ook ingebakerd omdat zij zichzelf wakker maaide en toen zij uitgebakerd werd (omdat zij begon met omrollen), zorgde dit ook weer voor problemen. Bij Noa hielp een gewoon slaapzakje al en heel strak ingestopt worden onder de dekentjes. Dat gaf haar voldoende rust.

Ik hoop voor je dat er snel een oplossing voor gevonden wordt, want dit lijkt me echt slopend.


#13

Zoals al eerder gezegd, laat haar eens nakijken op het Kiss-syndroom. Zelf heb ik goede ervaringen met een chiropractor die gespecialiseerd is in baby’s met Kiss syndroom. Dit is Potgieter uit Dordrecht, ik weet niet of je daar in de buurt woont, anders moet je in je omgeving kijken of er een chiropractor is. Je hoeft geen verwijzing van een huisarts te hebben.
Enige nadeel: niet alle verzekeringen vergoeden de behandelingen.

Groetjes,

jantje


#14

marliese … waar ben je? we willen je helpen!


#15

Jade heeft de eerste weken ook veel gehuild, van 's morgens tot 's avonds.
Ik denk dat dat kwam omdat ik niet goed in mijn vel zat!

Misschien kan je een keer naar een homeopaat gaan, hoor ik ook hele goede verhalen over!!!

Sterkte!

Groetjes Frauk