Dure feest maanden


#1

Merken jullie het ook? de dure feestmaanden zijn in aantocht. Het geld vliegt mijn knip uit, zeker met een snel groeiende dochter; 2 winterjassen, laarzen, sjaal-muts-handschoenen, snowboots, maillots … Cadeautjes Sinterklaas, cadeautjes verjaardag papa, nep kerstboom voor de kerst … kast voor in onze nieuwe aanbouw … ik vind het alles behalve plezierig als er veel geld door heen gaat. Ik krijg er wel wat voor terug maar toch … de wintermaanden vind ik vaak akelig duur. En koop je toch extraatjes …


#2

herkenbaar angezien Bo eind november jarig is, mijn meoder begin december, mijn vader half december, Bo zijn neefje paar dagen eerder dan Bo, mijn wager etc etc etc. Mega mega duur. irritant dus!!

liefs woezel

Lilypie Third Birthday tickers


#3

Daarom heb ik ook gezegd alleen kadootjes met sinterklaas omdat mijn schoonmoeder ook een kleinigheidje met de kerst wil altijd nou dus echt niet, enne ik kijk wel wat we met eten doen maar ik zit te denken me uit te laten nodigen daar ik viorig jaar alles zelf gekookt heb en betaald…

Maar ik heb al gezegd sparen wordt denk ik januari pas weer

Groetjes,

Michèle

<img src=“http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/ou7voetefgsaxlxd.png”" border=0>


#4

Tja… helaas, daar ontkom je niet aan he.

Wat je bijv. wel kunt doen, is gewoon door het jaar heen alvast cadeautjes kopen voor sinterklaas als je leuke acties ziet, en die dan dus echt wegleggen tot 5december.
(al moet ik eerlijk zijn dat mij dat niet lukt kan het dan toch niet laten om het eerder te geven omdat ik het zo leuk vind om te geven ) maar het scheelt wel natuurlijk.

Kerst doen wij niet met cadeautjes, dus dat scheelt al, en eten doen we met familie. Met mijn familie gourmetten we elk jaar, en met de familie van mijn man gaan we om beurten steeds bij iemand eten. Voorheen nam iedereen wat mee, maar in de praktijk werkte dat niet zo -scheve gezichten omdat de 1 gewoon een bak ijs en een bus slagroom bij de aldi kocht, terwijl een ander uuuuren in de keuken staat voor een hoofdgerecht-, dus vorig jaar hebben wij alles verzorgt, en dan gewoon het totaalbedrag van de boodschappen verdeeld. Dit jaar is schoonmoeder aan de beurt.

Kinderen zijn geboren naäpers, ze gedragen zich precies als hun ouders, ondanks alle pogingen ze goede manieren bij te brengen.
(Joh 13:15)


#5

zeker!!
en nu gingen vandaag emma d’r winterlaarsjes al kapot! rits stuk. ze heeft ze ruim een maand, maar lang niet elke dag aan en nu al 1 rits kapot, kan toch niet? ik ben terug gegaan, ze zijn van Devalab best een duur merk…
ik hoor maadag wat ze ermee gaan doen.

groetjes!


#6

Oww wat heerlijk een dertiende maand. Dat zit er bij ons niet in. Vanaf januari maar weer eens kijken of we wat kunnen sparen …

Tot op heden lukt het mij ook niet om cadeautjes te bewaren tot 5 december … zeker niet als je een kindje hebt en het hierbij blijft. Ik vind het zo leuk iets te geven en zeker als ze er plezier aan beleven … nu kan het allemaal nog!


#7

Ohh praat me er niet van als ik de maand December hoor schiet ik al in de stress! Ik word echt gek hoor! Ik kan er slecht tegen! Ik hoop iig dat dat ooit veranderd en dat ik in een financiele positie zit dat ik me iig niet zoveel zorgen hoef te maken!



#8

December blijft een dure grap ja!

We hadden eigenlijk een budget afgesproken, maar helaas zijn we daar al ruimschoots over heen omdat er voor ons budget nou niet echt een paar leuke kado’s te vinden zijn…
En dan wilde mijn schoonmoeder idd ook nog iets voor Kerst voor elkaar kopen in de vorm van lootjes trekken! Ja, ammehoela! Ben niet gek hoor!

Maar goed, wij krijgen onze dertiende maand in November al, de 24e. Dus dat scheelt toch weer…