Welke billendoekjes?


#1

In aansluiting op het topic ‘welke luiers?’ dacht ik: ik heb nog wel een vraagje over billendoekjes. Al vanaf de geboorte van Erik hebben we telkens een ander merk billendoekjes, omdat we nog steeds aan het zoeken zijn naar het merk dat ons het beste bevalt. We hebben al het eigen merk van de AH en C1000 geprobeerd, maar ook die van Natusan, Zwitsal, Huggies en Bumblies (misschien vergeet ik er nog wel een paar).

Vooral nu met al die granen en vezels zijn z’n poepluiers zo moeilijk te verschonen! Er blijven allemaal van die stukjes aan z’n billen plakken (excusez-moi) en dat is zo ontzettend lastig eraf te krijgen. Welk merk bevalt jullie goed bij vooral poepluiers? Of zit er niets anders op dan telkens met een washandje te wassen dan?

Groetjes,
M

<a href=“http://lilypie.com”>[img]http://b2.lilypie.com/1O1Bp2.png" alt=“Lilypie Tweede Ticker” border=“0” /></a>

Gewijzigd door - Asje op 17 Aug 2009 13:33:18


#2

Oeps, uit macht der gewoonte in het babyforum geplaatst, maar moet natuurlijk bij het peuterforum. Als één van de beheerders 'm wil verplaatsen als het nodig is, ga uw gang! Weet zelf niet hoe dat evt. kan en moet…

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#3

Heey,
Hier heb ik weinig ervaring mee, maar ik weet wel dat ze van zwitsal doekjes hebben met ribbeltjes, speciaal om deze reden. Weet niet of ze werken, maar misschien wel een tip.

Wij gebruiken gewoon doekjes van het kruidvat merk, lekker goedkoop!
Liefs,Anne

Lilypie


#4

ik gebruik de doekjes van kruitvat eigenmerk.
heb ook wel eens de natusan doekjes. deze zijn geribbelt en vondt ik ook erg fijn.

groetjes gytha


#5

Wij gebruiken de billendoekjes van Zwitsal. Heb wel eigen merk geprobeerd, maar die vond ik bijna niet vochtig, waardoor je alles er moeilijk afkreeg.

Groetjes,
Sandra

Lilypie Second Birthday tickers


#6

Hoi

Ik had altijd Zwistal of pamperdoekjes, maar ook die vond ik te duur worden door het meer te gaan gebruiken.
Ik heb doekjes van de spar gehad en DA, maar die stinken enorm, daarom al een poosje C1000 doekjes en die bevallen goed. Vochtig, maar niet te en ze stinken niet. Spar en DA geurtjes blijven ontzettend lang aan je handen zitten, ook na het wassen.

Groetjes tamara.

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#7

Oja, krijg zijn poepluiers en ook goed mee schoon.

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#8

Ik heb voor de poep de grote doeken van zwitsal. Die hebben ook ribbeltjes dus dat ‘boent’ wat beter. En anders gewoon pamperdoekjes. Even snel de muts mee af. Zo leert ze meteen dat ze af moet vegen

Groetjes,

Michèle


#9

Hoi hoi

Mij bevallen de doekjes van Pampers Sensitive het beste. Ook de andere varianten trouwens, en Zwitsal.
Ook die van Aldi zijn me erg goed bevallen, en zijn per stuk nog goedkoper ook.

Bumblies vond ik te goor om te gebruiken, SensitiveBumblies gingen nog wel, maar die gewone… bleeeeh! Die roken naar chemisch reinigingsmiddel en die heb ik dan ook opgebruikt in de keuken en huis.

Van Natusan heb ik ze ook wel eens gehad, maar vond ze toch lang niet zo prettig als Pampers/Zwitsal/Aldi.
En nog een paar goedkope merkjes die niet zo bevielen (te droog/te nat/doekjes aan elkaar blijven plakken zodat je er 6mtr uittrekt…) maar welke dat ook weer waren… geen idee meer.

Ach ja, en die vezeltjes op de billen… Ik pluk ze er min of meer af met een doekje, hihihi.
Groetjes!

Lilypie 3rd Birthday Ticker
Lilypie 1st Birthday Ticker


#10

Ik heb al eens die van de C1000 gehad maar toen leek het alsof er te veel lotion op zat waardoor je over de billetjes gleed en niks schoon maakte en het rook heel sterk wat ik niet fijn vond. Nu af en toe pak ik nog eens een pakje en merk dat ze het veranderd hebben.

Mijn favoriet is nog altijd die van de Lidl. Goedkoop en ik krijg er alles me schoon. Niet te nat en niet te droog. Ruikt niet super sterk.

<img src=“http://lilypie.com/pic/090607/Aj9q.jpg” alt=“Lilypie 6 - 18 Pic” width=“100” height=“80” " border=0>


#11

Billendoekjes van de Aldi!! Zijn super en maken goed schoon. Gelijk een goed afsluitklepje op zodat ze niet uitdrogen. Bij het kdv gebruiken ze deze ook en daar zijn ze ook heel tevreden over de kwaliteit.


#12

Die van het Kruidvat zijn ook fijn, maar de doekjes van de Aldi zijn net iets groter. Das wel zo fijn schoonmaken…


#13

Mriek hier dezelde “plakpoep-billen” en Minke krijgt nu ook kiesjes dus de poepluiers zijn hier werkelijk spectaculair op het moment! PPpffff
Ik geloof dat we naar de Aldi moeten ik ga ze morgen ook eens kopen want ik ben ook nog op zoek naar de "ideale"doekjes… die ook niet vreselijk duur zijn.

groetjes!

Lilypie
Lilypie


#14

Wij vinden de doekjes van Pampers sensitive erg fijn voor het verschonen van de plakkende poepbillen van mijn Senna.
Momenteel heb ik de doekjes van Zwitsal met olie en die vindt ik ook niet onaardig.

Ga meestal voor de aanbiedingen en kom dan op 1 van deze 2 uit.

Groet Vanessa


#15

Ook hier eigenlijk altijd de zwitsal doekjes (ruiken ook zo lekker). Maar zat zelf ook al even met die plakpoep. Het lijkt wel of meneer zijn brinta gewoon op zijn billen terug te vinden zijn, haha. Lekker verhaaltje!!

Ik ga binnenkort toch een keer naar de Aldi (voor de luiers) neem dan ook gelijk de doekjes maar eens mee!!

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#16

Hoi,

ik gebruikte altijd het eigenmerk van de da voor de billen dan. Ruiken ook lekker zonder dat er al te veel troep in zit. Kreeg de plakbillen altijd goed schoon.

groetjes

lon106


#17

Kijk, dat zijn al heel wat tips waar ik iets mee kan. Thanks!

De doekjes van Zwitsal met die ribbeltjes (de Maxi toch?) hebben we al eens geprobeerd trouwens, maar vond die niet spectaculair beter dan de gewone variant.

Hmm. Misschien toch eens naar de Aldi voor luiers en billendoekjes. Ga gewoon nog eens wat dingen proberen die jullie hebben genoemd!

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#18

Hier de billendoekjes van de liddle ideaal

Liefs Michelle

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie


#19

Jurian heeft luier pampers en doekje zwitsal. Beide koop ik in groot aantal met aanbieding in…

Tja het is niet goedkoop … maar van andere pampers / doekjes krijgt hij rode billen/uitslag. Dus durf niet goed op iets anders over te stappen…

Lilypie Tweede PicLilypie Tweede Ticker


#20

Ben erg tevreden over ETOS eigen merk. (in alles eigenlijk). Mijn schoonmoeder heeft de doekjes van de Lidl, zijn ook fijn en prijs maakt niet uit. Ik koop de doekjes in de aanbieding, 6 halen 4 betalen, en zijn dan € 1 per pak.

Groetjes Frauk

Lilypie