Zwempamper blooper:-D


#1

oh ik had net een blunder begaan (wanneer niet?) ik had rico een zwempamper aangegeven met daarover een zwembroekje om te kijken of dat samen kon en ik geen grotere maat zwembroek moest hebben voor m.
was ik toch vergeten daarna om die pamper om te wisselen met een normale .
wordt hij 3 kwartier later krijsent wakker en ik maar niet snappen wat er aan de hand was. had m effe op scvhoot en heel mijn broek zeik nat ik denk huh?
dus mn vriend: hee je hebt die zwempamper nog aangelaten! ooh stomme doos dacht ik haha.
maar nu vroeg ik me dus af.
absorberen die dingen nou helemaal niet ofzo?
waar dient dat ding dan voor? had ze nog wel van huggies haha.
enfin… nu ik er dus op deze manier achter ben gekomen dat je die dingen dus echt niet lang aan kan houden (haha) hoelang “absorberen” die dingen? en dus om de hoeveel tijd verwisselen als je dus echt gaat zwemmen?
en is een zwembroek eroverheen verplicht of niet?


#2

Goh, wat weer een giller Inge. Haha! Maar wel een goeie vraag. Wij hebben ook die zwemluiers van Huggies gekocht, die gaan we binnenkort ook eens proberen. Daar hoef je geen zwembroek overheen te doen volgens mij, maar dat gaan wij wel doen want heb zo’n schattig zwembroekje gekocht. Het moet toch wel een paar uur kunnen, één zo’n luier. Lijkt me niet dat je om het half uur dat ding moet verwisselen als je lekker aan het zwemmen bent.

Maar wie weet is er iemand met échte ervaring!

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#3

Ik ga iedere week met Tim zwemmen en hij heeft altijd een zwemluier en een zwembroekje aan. Ik zie ook wel eens kindjes rondlopen met alleen een zwemluier, maar ik vind het wel een leuker gezicht met zwembroekje. Maar dat is persoonlijk, het kan dus wel.

Op vakantie had Tim ook wel eens een paar uur dezelfde zwemluier aan en dat ging prima. Hihi andersom moet je alleen niet doen. Met een gewone luier het water in. Wij hadden een paar weken terug een zwembadje met water opgezet in de tuin. Zodat hij daar af en toe lekker in kon afkoelen. Op een gegeven moment had hij een gewone luier aan en was hij lekker in de tuin aan het spelen. Was hij dus met zijn gewone luier het badje in gekropen. Nou meteen een mega zware luier, want al dat water gaat erin zitten. En dat heb je gelukkig niet bij een zwemluier

Groetjes,
Sandra

Lilypie


#4

Haha, zou ook echt iets voor mij zijn.
(ik kwam er van de week pas achter dat die ook een voor en achterkant hebben, dus pas na een week of 12)
Die zwemluiers absorberen ook niet echt (zuigen meteen vol met water als je gaat zwemmen). Het is meer dat het ontlasting tegenhoud zodat het niet meteen door heel het zwembad ligt volgens mij.

Gr. Marieke

<img src="Lilypie Eerste Verjaardag Ticker" border=0>


#5

hmm… ik heb ook voor Seth zwemluiers…maar nog niet uitgeprobeerd.
Hij gaat op het balkon wel in het badje, maar lekker bloot, scheelt wat luiers.
maar ik ben wel benieuwd naar reacties!
Liefs, Anne

Lilypie


#6

Ik weet niet wat voor zwemluiers je hebt mamavanroy, maar hier zuigen ze echt niet vol met water.

Groetjes,
Sandra

Lilypie


#7

owwwwwwwww inge als we jou niet hadden zou ikkeben gelijk en stuk saaier worden niets tegen die andere mama’s hoor maar meid je bent echt knettergek I like it

maar verder wel een goede vraag lees de reacties mee

Liefs Michelle

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie


#8

Heb jij ook die van Huggies, Sandra? Die hebben wij en wil natuurlijk wel goeie hebben straks. En Inge heeft al een keer een ongelukje gehad met een gewone luier en water. Toch, Inge?

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#9

@Michelle: ik knettergek? hoezo
ik ben alleen een domme muts soms meer niet hoor

in ieder geval ikv ond het ook erg grappig
en ja Mriek ik heb eerder een blunder gehad met pampers, maar dat was rico’s fout hij schopte die pamper in zn wasmand en ik had het niet door…ja ik had het idd even na moeten kijken.
tjonge zeg heel de was onder de gelei bolletjes

Hebben jullie kindjes dat nooit van pampers? met het verschonen paar gelei bolletjes? ik bedoel we verschonen toch echt regelmatig maar toch blijft het komen.

enne bedankt, dan weet ik in ieder geval dat het voor de ontlasting is.
en ik doe wel een zwembroekje eroverheen, maar vind de pampers stiekem erg mooi maar papa vond een zwembroek stoerder. tja. meningen verschillen, papa houdt van stoer ik van schattig.
nouja komt goed dus


#10

@Sandra, ik heb de zwemluiers van het kruitvat. Ik ga iedere week zwemmen en zodra ik Roy in het water zet, dan komen de luchtbellen zo omhoog borrelen. Is niet iets anders
In die zwemluier is toch ook gewoon van dat stoffige papier (hoe omschrijf je dat in godsnaam) en dat absorbeert echt wel water.

Gr. Marieke

<img src="Lilypie Eerste Verjaardag Ticker" border=0>


#11

ik ga ook iedere week zwemmen met kailani ook sins een paar weken pas achter gekomen dat het een voor en achter kant heeft

vind het zelf leuker om er een badpakje over te doen… maar moet niet
kailani heeft laatst zelfs een bikini gekregen van een vriendin hihihi…

vorige maandag heeft ze haar eerste zwemdiploma gehaalt

                   <b>'' babyzwemmen brons''</b>

Lilypie Eerste Verjaardag Ticker


#12

In de vakantie hadden we de zwemluiers van Huggies en normaal heb ik altijd de zwemluiers van het Kruidvat. Ik ga iedere week met Tim zwemmen, maar de belletjes zijn me nog nooit opgevallen Marieke. Ik ga morgen weer, dus zal er eens op letten.

Groejtes,
Sandra

Lilypie


#13

Morgan heeft in het zwembad altijd een zwemluier met broekje aan, op het strand ook. Bloot doe ik niet, klinkt misschien achterdochtig misschien maar er lopen er mij te veel gekken rond. Er hoeft er maar 1 een foto te maken kom ik me kind ineens tegen op sites waar ik haar helemaal niet zien wil zeg maar.

Enne Inge ik ben er ook toe in staat hoor

Groetjes,

Michèle


#14

Hahaha… leuk topic! Zwemluiers zijn volgens mij ook gemaakt om bloopers mee te begaan.
Ik heb ze 1 keer gebruikt toen Nora nog borstvoeding kreeg. Haar ontlasting was toen altijd nogal dun. We waren op vakantie en daar in het babybadje, met haar mooie zwemluier aan. Ze vond het heerlijk, maar op een gegeven moment zag ik haar hét gezicht trekken en wist ik hoe laat het was… De luier was nog aan de grote kant, en het eerste geel-bruine wolkje verspreidde zich door het water… Toen heb ik heel subtiel aan mn man voorgesteld om eruit te gaan, “volgens mij heeft Nora er genoeg van, neem jij haar mee??” Toen hij wegliep met haar, kwam er een heel spoor achter ze aan! Ik heb, eenmaal in de kleedkamer, echt enorm gelachen. mn man kon er gelukkig ook om lachen…

In het zwembad bij ons waar ze wel eens babyzwemmen doet, hebben ze liever geen zwemluier en heb ik haar dus lekker in een van haar mooie zwembroekies meegenomen.

Over twee weken kan ik ook lekker gaan dobberen in een vakantie zwembad met mn kleine meid… Krijg er wel zin in van al die verhalen!

Liefs!

Lilypie - Personal pictureLilypie


#15

@Liske: ik zie het al helemaal voor me! Wat genant, haha. Moesten jullie voor straf het zwembad schoonmaken?

@Sannn: ff off-topic, maar is Emily op 8 juni geboren? Mijn zoontje ook, maar dan een jaar geleden. Viel me op aan de ticker. Goeie datum hoor, die 8e juni!

Groetjes,
M

Lilypie Tweede Ticker


#16

@ Mriek: Nee, wij waren ineens spoorloos verdwenen Tja, wat moet je doen op zo’n moment…? Kan gebeuren toch! Maar genant was het wel ja…

Lilypie - Personal pictureLilypie


#17

@Liske hahahaha ik moet zohard lachen om je verhaal, dat is echt TE grappig gewoon, vooral dat er een spoor achteraan kwam hahaha.
echt lol is dat.
maar zag verder niemand dat? niet zovan : iedereen rende dat zwembad uit

Nu durf ik m helemaal niet meer mee te nemen
altijd leuker als dat bij iemand anders is natuurlijk


#18

Wij hebben ook de zwemluiers van het kruidvat, maar ik moet ze dus nog uitproberen en zal dan ook eens kijken hoe ze zijn.
Hoor het graag nog even van je sandra, of je belletjes zag?
Liefs, Anne

Lilypie


#19

ja kijk als je elke week gaat zwemmen kosten die dingen natuurlijk weer meer, maar zovaak gaan wij niet zwemmen dus heb gewoon huggy’s 2 pakken gekocht volgens mij samen voor nog net geen 15 euro. 2 verschillende maten ook.

maar stel je gaat zo’n dag naar het zwembad, om de hoeveel tidj moet je die dingen dan verschonen?


#20

Een dag naar het zwembad doe je met zo’n kleintje niet Inge. Geloof me na een uur max zijn ze blij dat ze eruit gaan want ze hangen van vermoeidheid in je armen.

Groetjes,

Michèle